Kristof De Block en Kelly Buyle kochten vorig jaar in maart, net voor de lockdown, ‘t Mierennest. De binnenspeeltuin was nog maar net geopend of de zaak moest alweer sluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristof De Block en Kelly Buyle kochten vorig jaar in maart, net voor de lockdown, ‘t Mierennest. De binnenspeeltuin was nog maar net geopend of de zaak moest alweer sluiten. © Geert De Rycke

Kristof en Kelly gaven net voor lockdown hun job op en kochten binnenspeeltuin: “Vol voor onze droom gegaan. Hopelijk kunnen we snel terug openen”

HammeKristof De Block en zijn vrouw Kelly Buyle namen in maart vorig jaar kinderspeeltuin 't Mierennest in Hamme over en verwezenlijkten daarmee hun grote droom. Helaas was hun speeltuin nog maar enkele maanden open en moesten ze de deuren alweer sluiten. Nieuws voor een nieuwe opening kreeg het koppel intussen nog niet. “We blijven positief ingesteld, maar mentaal weegt het af en toe toch door”, klinkt het. 

 1. Technische storing bij oproepingsplatform: deze week geen vaccinaties in vaccinatiedorp Appels, volgende week wel extra dag
  PREMIUM
  Dendermonde

  Technische storing bij oproepings­plat­form: deze week geen vaccina­ties in vaccinatie­dorp Appels, volgende week wel extra dag

  Ondanks de succesvolle start, zullen er in het vaccinatiedorp in de sporthal van Appels deze week geen prikjes tegen COVID-19 gegeven worden. In Hamme gebeurt dat wel. Aanleiding van de pauze is een technische storing bij het oproepingsplatform. “Om te compenseren lassen we volgende week wel een extra dag in”, klinkt het. Ondertussen is ook een reservelijst aangemaakt. Die bestaat alleen uit zorgprofessionals.
 2. Fietsersbond dient twintig pagina’s dik bezwaar tegen herinrichting kruispunt Mechelsepoort in: “Tunnels veel te krap voor fietsers én voetgangers”
  Dendermonde

  Fietsers­bond dient twintig pagina’s dik bezwaar tegen herinrich­ting kruispunt Mechels­epoort in: “Tunnels veel te krap voor fietsers én voetgan­gers”

  De Fietsersbond van Dendermonde heeft een twintig pagina’s tellend bezwaar ingediend tegen de heraanleg van het kruispunt Mechelsepoort. De organisatie viseert daarbij vooral de aanleg van de fietstunnels onder het kruispunt. “Die zijn veel te krap voor zowel fietsers als voetgangers”, klinkt het. “En sociaal onveilig.” Ook de beslissing om geen dubbelrichtingsfiets op de Scheldebrug aan te leggen stuit op verzet.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht