Kristof De Block en Kelly Buyle kochten vorig jaar in maart, net voor de lockdown, ‘t Mierennest. De binnenspeeltuin was nog maar net geopend of de zaak moest alweer sluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Kristof De Block en Kelly Buyle kochten vorig jaar in maart, net voor de lockdown, ‘t Mierennest. De binnenspeeltuin was nog maar net geopend of de zaak moest alweer sluiten. © Geert De Rycke

Kristof en Kelly gaven net voor lockdown hun job op en kochten binnenspeeltuin: “Vol voor onze droom gegaan. Hopelijk kunnen we snel terug openen”

HammeKristof De Block en zijn vrouw Kelly Buyle namen in maart vorig jaar kinderspeeltuin 't Mierennest in Hamme over en verwezenlijkten daarmee hun grote droom. Helaas was hun speeltuin nog maar enkele maanden open en moesten ze de deuren alweer sluiten. Nieuws voor een nieuwe opening kreeg het koppel intussen nog niet. “We blijven positief ingesteld, maar mentaal weegt het af en toe toch door”, klinkt het. 

 1. Carine (45) geeft job in verzekeringskantoor op om droom te verwezenlijken en opent eigen krantenwinkel: “Heel blij dat ik deze stap heb gezet”
  Hamme

  Carine (45) geeft job in verzeke­rings­kan­toor op om droom te verwezen­lij­ken en opent eigen krantenwin­kel: “Heel blij dat ik deze stap heb gezet”

  Carine De Donder (45) staat vandaag voor het eerst in haar gloednieuwe krantenwinkel in de Loystraat in Hamme. “Ik heb vroeger nog in een krantenwinkel gewerkt en heb altijd gezegd dat ik er ooit zelf een wilde uitbaten”, vertelt Carine. Om haar droom waar te maken, gaf ze begin dit jaar haar job in het verzekeringskantoor van haar man op. “Ik ben blij dat ik de stap heb gezet.”
 2. Bewoners Blijdorp wonen voortaan in gerenoveerd Rochus-gebouw in hartje stad: “Ook dromen van creatief atelier of tearoom voor inwoners stad”
  Dendermonde

  Bewoners Blijdorp wonen voortaan in gereno­veerd Ro­chus-ge­bouw in hartje stad: “Ook dromen van creatief atelier of tearoom voor inwoners stad”

  Het Blijdorp-woonpand in de Sint-Rochusstraat in Dendermonde heeft een grootschalige renovatie achter de rug. Voortaan heeft de leefgroep Rochus, en haar begeleiders, er een thuis. Het project is nog maar afgrond of er staat al een volgende renovatie op stapel. “Met mogelijkheden voor een creatief atelier of tearoom voor de inwoners van de stad”, klinkt het.
 1. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"

 2. Deze Japanse vrouw is de levensechte Rapunzel
  Play

  Deze Japanse vrouw is de levensech­te Rapunzel