Marcel kwam samen met zijn ouders heel wat spullen brengen. De zesjarige gaf zelfs een deel van zijn speelgoed weg.
Volledig scherm
Marcel kwam samen met zijn ouders heel wat spullen brengen. De zesjarige gaf zelfs een deel van zijn speelgoed weg. © Geert De Rycke

Hammenaar toont solidariteit en levert massa spullen voor getroffen inwoners in Luik

HammeDe gemeente Hamme heeft zaterdag een inzamelactie opgestart voor de getroffen inwoners van Luik. De oproep viel duidelijk niet in dovemansoren, want een hele dag kwamen inwoners spullen afleveren in zaal Den Bond. “Het doet mij als burgemeester veel deugd om te zien hoe solidair onze gemeente is”, zegt Herman Vijt (CD&V). 

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).