Jan tijdens het opruimwerk in Luik.
Volledig scherm
Jan tijdens het opruimwerk in Luik. © RV

Hammenaar Jan ging helpen in gebied getroffen door watersnood: “Stil geworden van ellende en ravage”

HammeHammenaar Jan Rosschaert is eerder deze week samen met de firma’s Concresco en Van Zele Renting naar Luik getrokken waar heel wat bewoners in nood zitten door de hevige wateroverlast. Zij hebben daar heel wat mensen kunnen helpen en zijn hard aangedaan door alles wat ze gezien hebben. “De warmte die we toch nog van de bewoners kregen, deed deugd”, zegt Jan. 

  1. File van anderhalve kilometer lang aan autokeuring in Dendermonde: “Eerste automobilisten stonden hier al om twee uur ‘s nachts”
    Dendermonde

    File van anderhalve kilometer lang aan autokeu­ring in Dendermon­de: “Eerste automobi­lis­ten stonden hier al om twee uur ‘s nachts”

    Net zoals bij alle autokeuringen in West-Vlaanderen was het ook vrijdagochtend urenlang wachten geblazen aan de keuring in Dendermonde. Meer dan een kilometer lang stonden ze aan te schuiven om hun wagen te laten keuren. Sommige automobilisten keerden ook gewoon terug naar huis. “De eerste wagens stonden hier om twee uur ‘s nachts, en om vier uur ‘s nachts kwamen er nog eens een heleboel bij", klinkt het bij de keuring in Dendermonde.