Volledig scherm
© Geert De Rycke

Hamme Culinair opnieuw schot in de roos: duizenden bezoekers zetten start nieuw toeristisch seizoen in

Op het Dorp in Moerzeke vond dit weekend voor de vierde keer Hamme Culinair plaats. Het dorpsplein werd omgevormd tot een gezellige plaats met tientallen kraampjes om iets te eten en drinken. Op het plein werden lokale producten aangebracht, maar vooral sfeer en de gezelligheid stonden centraal. 

 1. School houdt samen met politie controle op veiligheid van de fiets: “Veiligheid pak beter dan vorig jaar dankzij verkeerslessen”
  Hamme

  School houdt samen met politie controle op veiligheid van de fiets: “Veiligheid pak beter dan vorig jaar dankzij verkeers­les­sen”

  De donkere dagen komen er opnieuw aan en dit zorgt voor gevaarlijkere omstandigheden voor de schoolgaande fietsers. In KOHA Sint-Pieter hebben ze daarom donderdagochtend samen met de politiezone Hamme/Waasmunster een controle uitgevoerd op de verkeersveiligheid van de fietsen. “We merken een grote verbetering qua veiligheid dankzij onze verkeerslessen”, zegt leerkracht Thom Nelis.
 2. Astrid en Sven stilaan hopeloos na maanden wachten op internetaansluiting: “Maar dan zijn wij zogezegd de lastige klanten en de stalkers”
  PREMIUM
  Dendermonde/Buggenhout

  Astrid en Sven stilaan hopeloos na maanden wachten op internet­aan­slui­ting: “Maar dan zijn wij zogezegd de lastige klanten en de stalkers”

  Zoveel mogelijk telewerken in deze coronacrisis? Niet voor Astrid Philips en Sven De Caluwé uit de Provincialebaan, op de grens van Dendermonde en Buggenhout. Ze hebben geen telefoon, televisie en internet in hun nieuwbouwwoning. Al maanden niet. De aansluiting van Telenet komt maar niet in orde. “Al veel beloofd dat wel, maar zonder resultaat. We zijn stilaan wanhopig”, zegt het koppel.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement