Naast de sporthal op het vroegere skateterrein zullen de terreinen geplaatst worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Naast de sporthal op het vroegere skateterrein zullen de terreinen geplaatst worden. © Geert De Rycke

Gemeente krijgt vier padelterreinen langs sporthal Meulenbroek in Hamme: “Ideale locatie”

HammeDe gemeente Hamme kreeg de afgelopen maanden heel wat aanvragen van verschillende verenigingen om er padelterreinen te mogen plaatsen. Het bestuur zag hier een goede opportuniteit in en besloot uiteindelijk met sportcenter ‘t Broeksken uit Moerzeke in zee te gaan. Zij zullen vier outdoor padelterreinen plaatsen aan de sporthal Meulenbroek. 

 1. Raadslid en bewoner vragen beter onderhoud voor historische brug aan Brusselse Poort: “Als er niet dringend wordt ingegrepen, zullen er delen instorten”
  PREMIUM

  Raadslid en bewoner vragen beter onderhoud voor histori­sche brug aan Brusselse Poort: “Als er niet dringend wordt ingegrepen, zullen er delen instorten”

  Betonrot, ontbrekend voegwerk en plantengroei die het metselwerk steeds verder aantast. Het gaat slecht met de brug achter de Brusselse Poort in Dendermonde. “Allemaal het gevolg van gebrekkig onderhoud en het uitblijven van een aanpak van wildgroei”, klagen Open Vld-raadslid Laurens Hofman en bezorgde burger Patrick De Landstheer aan. De gemeente zou de problemen in kaart kunnen brengen met een studie, maar de financiering hiervoor blijkt niet evident te zijn.
  Dendermonde
 2. Van Bokmolenhoeve tot ’t Pachtgoedhof: in deze 6 restaurants ga je uit eten met de kids in het Waasland en Dendermonde
  PREMIUM

  Van Bokmolen­hoe­ve tot ’t Pachtgoed­hof: in deze 6 restau­rants ga je uit eten met de kids in het Waasland en Dendermon­de

  Op restaurant gaan met kinderen kan soms een uitdaging zijn. Niet elk kind lust alles en uren aan tafel blijven zitten is nu eenmaal niet iets wat je van hen kan verwachten. Gelukkig zijn er ook heel wat kindvriendelijke restaurants waar gezinnen met open armen ontvangen worden. Van Bokmolenhoeve in Lokeren tot ‘t Pachtgoedhof in Kruibeke: in deze 6 restaurants kan je lekker uit eten met de kids in het Waasland en Dendermonde.
  Dendermonde, Lokeren