Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Gemeente en politie lanceren educatief fietsparcours doorheen gemeente: “Kan gebruikt worden als fietsexamen voor school”

HammeDe gemeente Hamme heeft samen met de lokale politie van Hamme/Waasmunster een educatief fietsparcours plechtig geopend. Het fietsparcours confronteert fietsers met bepaalde situaties waarop zij dan moeten reageren. “Het kan ook als fietsexamen gebruikt worden voor de scholen", zegt schepen Koen Mettepenningen. 

  1. Van Lirice tot Lunchbar Theo: bij deze 5 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in het Waasland en Dendermonde
    PREMIUM

    Van Lirice tot Lunchbar Theo: bij deze 5 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in het Waasland en Dendermon­de

    Over iets meer dan twee weken is het weer Pasen. Dat is het ideale moment voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Heel wat horecazaken zetten daar ook op in. Wij gingen op zoek naar een aantal adresjes in het Waasland en Dendermonde waar je het paasfeest uitgebreid kan vieren. Van Lirice in Lokeren tot Lunchbar Theo in Beveren-Waas: hier krijg je heel wat lekkers voorgeschoteld.
    Dendermonde