Debbie schreef het boek voor haar dochter Emma (11).
Volledig scherm
PREMIUM
Debbie schreef het boek voor haar dochter Emma (11). © Geert De Rycke

Debbie (41), die al 25 jaar kampt met anorexia en man verloor aan zelfmoord, schrijft levensverhaal neer voor dochter: “Emma is mijn briljant. Ze is de belangrijkste persoon in mijn leven”

HammeDebbie Steels (41) uit Hamme heeft al een bewogen leven achter de rug. Ze kampt al sinds haar vijftiende met anorexia en in 2014 verloor ze haar man nadat hij uit het leven stapte. Debbie bleef met haar dochter Emma achter, waardoor ze twee handen op een buik werden. De vrouw goot haar levensverhaal recent in een boek, dat de naam van haar dochter draagt. “Zij is de belangrijkste persoon in mijn leven. Samen maken we elkaar rijker.” 

 1. Vaccinatiecampagne twee weken op lager pitje, maar besmettingscijfers blijven stijgen: “Een derde van nieuwe besmettingen bij jongeren”
  PREMIUM
  Dendermonde/Hamme/Lebbeke/Buggenhout/Berlare/Zele

  Vaccinatie­cam­pag­ne twee weken op lager pitje, maar besmet­tings­cij­fers blijven stijgen: “Een derde van nieuwe besmettin­gen bij jongeren”

  Het was nationaal aangekondigd en ook de twee vaccinatiedorpen van de Eerstelijnszone Dender in Dendermonde en Hamme ontsnappen er niet aan: de komende twee weken zullen er minder vaccinaties gebeuren. Eenzelfde terugval toont zich echter jammer genoeg niet in de besmettingscijfers in deze regio, met Zele, Berlare en Hamme als koplopers. Met het grootste aandeel nieuwe besmettingen bij jongeren.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af