Volledig scherm
© Photo News

De coronacijfers in Hamme van dinsdag 20 oktober

 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 2. Vrouw en Maatschappij start Witte Lintjesactie tegen partnergeweld: “Aanleiding was het onverwachte overlijden van Ilse Uyttersprot”
  Dendermonde

  Vrouw en Maatschap­pij start Witte Lintjesac­tie tegen partnerge­weld: “Aanleiding was het onverwach­te overlijden van Ilse Uyt­tersprot”

  Vrouw en Maatschappij Dendermonde is haar nieuwe jaarlijkse Witte Lintjesactie gestart. Door de coronacrisis ziet die er deze keer iets anders uit, maar ze vraagt wel nog altijd aandacht voor geweld tegen vrouwen. Thema dit jaar is “Tot de dood ons scheidt?”, naar aanleiding van de onverwachte dood van Ilse Uyttersprot, schepen in Aalst en ook lid van Vrouw en Maatschappij. In Dendermonde zetten stad en politie al langer in op intrafamiliaal geweld. Met resultaat.
 1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
  Play

  Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

 2. Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinnige kaartskills
  Play

  Matthew (19) maakt wereldwijd indruk met waanzinni­ge kaarts­kills