Volledig scherm
© Geert De Rycke

Corona houdt aankomst Sint-Maarten niet tegen in Moerzeke

MoerzekeHet coronavirus heeft de komst van Sint-Maarten naar Moerzeke niet tegengehouden. Op heel veel plaatsen werd de aankomst afgelast omwille van de pandemie, maar in Moerzeke kon de Sint toch ontvangen worden. “Dankzij de vrijwilligers van het Sint-Maartenscomité Moerzeke kon dit doorgaan", klinkt  het. 

 1. Toch nog groot verjaardagsfeest Jacqueline (80) dankzij... kartonnen familieleden: “Op die manier toch nog een mooie dag gehad”
  PREMIUM
  Moerzeke

  Toch nog groot verjaar­dags­feest Jacqueline (80) dankzij... kartonnen familiele­den: “Op die manier toch nog een mooie dag gehad”

  Jacqueline Ost (80) uit Moerzeke had afgelopen weekend normaal een groot feest gepland voor haar tachtigste verjaardag, maar het coronavirus strooide roet in het eten waardoor het feest niet kon doorgaan. De vrouw was er het hart van in, maar daar brachten haar kinderen verandering in. Zij plaatsten levensgrote kartonnen borden in de tuin alsof het leek dat er wel een feest kon zijn. “Eerst dacht ik dat ze hier echt allemaal stonden”, lacht Jacqueline.
 1. Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'
  Play

  Lize Feryn duikt onder in sm-kelder bij 'Club Flo'

 2. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered