Kelly en Kristof tellen af naar zaterdag als ze weer open mogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kelly en Kristof tellen af naar zaterdag als ze weer open mogen. © Geert De Rycke

Binnenspeeltuin 't Mierennest mag zaterdag eindelijk zijn deuren terug openen: “Uitbater sinds twee jaar, maar al 13 maanden gesloten geweest”

HammeKelly Buyle en Kristof De Block zijn sinds twee jaar de trotse eigenaars van binnenspeeltuin ‘t Mierennest in Hamme, maar sinds de aankoop van hun droom zijn ze nog maar 11 maanden open geweest en al drie keer gesloten. Zaterdag mogen ze eindelijk de deuren terug openen, en hopelijk voorgoed. “We hebben nog geen jaar aan een stuk onze zaak kunnen openen", klinkt het. 

 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.