De bestuurder van de Kia raakte zwaargewond bij de frontale klap.
Volledig scherm
De bestuurder van de Kia raakte zwaargewond bij de frontale klap. © Koen Baten

Bestuurder zwaargewond bij crash tegen geparkeerde bestelwagen: “Ik mag er niet aan denken dat hij ons huis in gereden was”

HammeOp de Heirbaan in Hamme-Zogge is vrijdagavond een bestuurder zwaargewond geraakt nadat hij frontaal tegen een geparkeerde bestelwagen botste. De klap was bijzonder hevig en beide voertuigen zijn volledig vernield. De eigenaar van de woning is opgelucht dat zijn voertuig daar geparkeerd stond. “Anders was hij recht mijn woonkamer binnengereden", klinkt het. 

 1. Advocaat riskeert jaar cel voor vervalsen van vonnis om cliënten aan het lijntje te houden: “Elke toga te schande gemaakt”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Advocaat riskeert jaar cel voor vervalsen van vonnis om cliënten aan het lijntje te houden: “Elke toga te schande gemaakt”

  Hij soupeerde 17.500 euro die op zijn derdenrekening was gezet voor de overname van een handelszaak zelf op en maakte vervolgens een vals vonnis om zijn cliënten aan het lijntje te houden. Advocaat Hans V.D. (54) riskeert er nu een jaar cel voor. Bij de balie van advocaten in Dendermonde is hij ondertussen geschrapt. De man liet zich voor zijn proces vertegenwoordigen door zijn advocaat: “Hij durft zelf niet komen, hij schaamt zich.”
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan