Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Bestuurder slipt door glad wegdek tegen gasmeterkast

HammeOp Ekelbeke in Hamme is maandagochtend een bestuurder van de weg af gegaan door het gladde wegdek. Hij begon te slippen en verloor de controle, waarna hij tegen een gasmeterkast terechtkwam. 

 1. Buren groeperen zich voor klacht tegen bouwovertreding overkapping padelterreinen Bakkerstraat: “Geen seconde rust meer en reactie stadsbestuur laat te lang op zich wachten”
  PREMIUM
  Grembergen/Dendermonde

  Buren groeperen zich voor klacht tegen bouwover­tre­ding overkap­ping padelter­rei­nen Bak­kerstraat: “Geen seconde rust meer en reactie stadsbe­stuur laat te lang op zich wachten”

  Het optrekken van een enorme overkapping van meer dan tien meter hoog aan de padelclub in de Bakkerstraat, zonder de nodige bouwvergunning én met subsidie van het stadsbestuur, blijft niet zonder gevolg. Boze buurtbewoners groeperen zich om klacht in te dienen tegen de bouwovertreding. “Van de ene dag op de andere stond een gigantische constructie in onze achtertuinen en een beloofde reactie van het stadsbestuur blijft maar uit. Dat pikken we niet langer”, klinkt het.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.