Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Bestuurder rijdt achteraan in op voorligger nadat hij remmanoeuvre uitvoert

HammeOp de Hooirt in Hamme is zaterdagmiddag een ongeval gebeurd tussen twee voertuigen. Het ging om een kopstaartbotsing nadat het eerste voertuig remde om een tegenligger door te laten.

 1. Heilig Hartschool opent rouwregister voor Efe (5), die afgelopen weekend om het leven werd gebracht: “Kinderen vinden troost in foto’s van hem. Ze komen tijdens het spelen naar hem zwaaien”
  Sint-Gillis-Dendermonde

  Heilig Hartschool opent rouwregis­ter voor Efe (5), die afgelopen weekend om het leven werd gebracht: “Kinderen vinden troost in foto’s van hem. Ze komen tijdens het spelen naar hem zwaaien”

  In het kleuterschooltje van Heilig Hart in Sint-Gillis-Dendermonde zijn ze bijzonder aangeslagen na de dood van Efe (5). De kleuter werd afgelopen weekend om het leven gebracht door zijn vader. In de school werd een rouwregister geopend en met de klasgenoten werden gesprekken gevoerd. “Efe en Cennet waren fantastische mensen. Ze waren nauw betrokken bij alles wat de school deed", klinkt het.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.