De schade na het ongeval was bijzonder groot.
Volledig scherm
De schade na het ongeval was bijzonder groot. © Koen Baten

Bestuurder botst tegen elektriciteitspaal en komt dertig meter verder tot stilstand

HammeIn de Weverstraat in Hamme is vrijdagavond een bestuurder met zijn voertuig tegen een betonnen verlichtingspaal aangereden. De paal brak in twee en de bestuurder eindigde dertig meter verderop in het midden van de weg. Hij raakte lichtgewond.

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Nieuw voetpad in Dwarsstraat na week terug opengebroken voor aanleg internetkabel: “Aannemers meermaals gewaarschuwd”
  Lokeren

  Nieuw voetpad in Dwars­straat na week terug opengebro­ken voor aanleg internetka­bel: “Aannemers meermaals gewaar­schuwd”

  De klinkers van het pas aangelegde voetpad in de Dwarsstraat in Lokeren moesten de voorbije dagen opnieuw de grond uit voor de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk van Fiberklaar. Gemeenteraadslid en buurtbewoner Philippe Van Streydonck (N-VA) baalt. “Ik heb meermaals gemaild naar de betrokken aannemers en de stad om dit jammere voorval te voorkomen.”