De bestuurster raakte in paniek door de sluitende poort.
Volledig scherm
De bestuurster raakte in paniek door de sluitende poort. © Koen Baten

Bejaarde dame slaat in paniek en rijdt tegen poort en muur van ondergrondse garage

HammeEen bejaarde bestuurster en haar passagier zijn woensdagavond met hun wagen tegen een betonnen muur van een ondergrondse garage terechtgekomen nadat de bestuurster in paniek sloeg. Zowel de vrouw als de passagier waren in shock en werden voor controle naar het ziekenhuis gevoerd. 

 1. Ros Beiaardstad krijg hulp van profploeg om handelskern nieuw leven in blazen: “Middenstand Oude Vest zoveel mogelijk helpen”
  Dendermonde

  Ros Beiaard­stad krijg hulp van profploeg om handels­kern nieuw leven in blazen: “Midden­stand Oude Vest zoveel mogelijk helpen”

  Dendermonde krijgt hulp van experten via de Vlaamse overheid om de handelskern nieuw leven in te blazen. De Ros Beiaardstad is één van de tachtig gemeenten die geselecteerd zijn door Vlaams minister van Economie Hilde Crevits voor dit project. De stad wil de hulp van de ‘profploeg’ inzetten voor de middenstand op de Oude Vest in het kernwinkelhart.
 2. Politie vat oplichter die meerdere slachtoffers maakte na ongerust telefoontje: “Fotolens van 1.700 euro kwijt en geen geld”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Politie vat oplichter die meerdere slachtof­fers maakte na ongerust telefoon­tje: “Fotolens van 1.700 euro kwijt en geen geld”

  De politie van Dendermonde heeft afgelopen week een oplichter kunnen oppakken na een ongerust telefoontje van de man in kwestie. De oplichter wou iets kopen, maar de verkoper vertrouwde het zaakje niet en belde naar de politie. Die bleven urenlang wachten op de dader en konden hem uiteindelijk arresteren. Daarna werden nog personen gearresteerd. “Wij zijn een fotolens van 1.700 euro kwijt", vertelt een van de slachtoffers anoniem.
 3. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.