Aan de begraafplaats in Zogge werd ook een gloednieuw bord geplaatst.
Volledig scherm
Aan de begraafplaats in Zogge werd ook een gloednieuw bord geplaatst. © RV

Begraafplaatsen voorzien van informatieborden

Op vier plaatsen in Hamme heeft het gemeentebestuur informatieborden voorzien aan de begraafplaatsen in de gemeente. Het gaat om de kerkhoven aan Zogge, Moerzeke, Kastel en Hamme-Centrum. De borden zijn geplaatst aan de ingang van alle begraafplaatsen. 

 1. School houdt samen met politie controle op veiligheid van de fiets: “Veiligheid pak beter dan vorig jaar dankzij verkeerslessen”
  Hamme

  School houdt samen met politie controle op veiligheid van de fiets: “Veiligheid pak beter dan vorig jaar dankzij verkeers­les­sen”

  De donkere dagen komen er opnieuw aan en dit zorgt voor gevaarlijkere omstandigheden voor de schoolgaande fietsers. In KOHA Sint-Pieter hebben ze daarom donderdagochtend samen met de politiezone Hamme/Waasmunster een controle uitgevoerd op de verkeersveiligheid van de fietsen. “We merken een grote verbetering qua veiligheid dankzij onze verkeerslessen”, zegt leerkracht Thom Nelis.
 2. Aantal coronapatiënten loopt op tot boven de dertig, ziekenhuis roept op niet zelf te bellen rond uitstellen ingrepen
  Dendermonde

  Aantal coronapa­tiën­ten loopt op tot boven de dertig, ziekenhuis roept op niet zelf te bellen rond uitstellen ingrepen

  De toestroom van coronapatiënten in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde is niet meer te stoppen. Het aantal loopt ondertussen op tot over de dertig. Er werden ook twee overlijdens opgetekend. Van de overheid moeten alle niet-dringende ingrepen uitgesteld worden, maar het ziekenhuis roept patiënten op daar niet zelf over te telefoneren.