Aisha schreef een brief naar Maggie De Block en Wouter Beke met een vraag om hulp.
Volledig scherm
PREMIUM
Aisha schreef een brief naar Maggie De Block en Wouter Beke met een vraag om hulp. © Geert De Rycke

Aisha (17) wordt langzaam doof aan rechteroor, operatie kost 25.000 euro, maar overheid betaalt niet terug

Aisha Vrancken (17) uit Hamme kampt al heel haar leven met gehoorproblemen. Tijdens een operatie kreeg ze al een implantaat in haar linkeroor om opnieuw beter te kunnen horen. Haar rechteroor was nog relatief goed, maar verliest nu ook stilaan gehoor. Dus heeft Aisha ook daar een implantaat nodig. “Maar omdat ik ouder ben dan 12 jaar, wordt dit niet meer terugbetaald en moeten wij minstens 25.000 euro ophoesten”, zegt Aisha.

1 reactie

 • heinz wolf

  2 jaar geleden
  Een gezondheidsprobleem dat reeds voor haar 12e levensjaar bestond en sindsdien behandeld wordt. Dus GEEN NIEUW probleem, alleen een aanpassen aan de situatie, d.w.z. de evolutie maakt een operatie noodzakelijk en zou moeten terugbetaald worden.
 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.