De brandweer zocht en vond beide slachtoffers die over boord waren gevallen.
Volledig scherm
De brandweer zocht en vond beide slachtoffers die over boord waren gevallen. © Koen Baten

69-jarige Jules overleden nadat hij met boot tegen ponton vaart: 74-jarige man tijdig uit water gered

HammeIn de Schelde in Hamme ter hoogte van Driegoten zijn zaterdagochtend twee mannen van een plezierjacht overboord gevallen. Beide heren waren op vissersuitstap toen ze tegen het ponton van de veerboot zijn aangevaren. Een van de vissers, de 69-jarige Jules D’Haen uit Temse, heeft het ongeval niet overleefd. Een 74-jarige man uit Hamme werd naar het ziekenhuis gebracht. 

  1. Newson zorgt met kleinste en snelste sturingssysteem voor lasers voor gigantisch energiebesparing wereldwijd: “Titel Duurzame Held meer dan verdiend”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Newson zorgt met kleinste en snelste sturings­sys­teem voor lasers voor gigantisch energiebe­spa­ring wereldwijd: “Titel Duurzame Held meer dan verdiend”

    Het kleinste, snelste, goedkoopste én energiezuinigste sturingssysteem voor lasers. Daarmee verovert het bedrijf Newson vanuit een historisch pand in hartje Dendermonde momenteel de wereld. En zorgt er tegelijker tijd voor dat wereldwijd het jaarverbruik van 2.500 gezinnen bespaard wordt. De firma is niet voor niets één van de acht bedrijven in Dendermonde die de titel van “duurzame held” krijgt toegekend. “Wie had dat gedacht van een klein KMO’tje van amper tien mensen uit een klein stadje”, klinkt het.