De windturbine in Ham.
Volledig scherm
De windturbine in Ham. © Limburg Win(d)t

Nieuwe windturbine langs E313 bijna klaar voor gebruik

 1. Fedasil verhuist naar westelijke kant van Parelstrand
  Lommel

  Fedasil verhuist naar westelijke kant van Parel­strand

  Aan het Lommelse Parelstrand is het opvangcentrum van Fedasil verhuisd naar de westelijke kant van het vakantiepark. “Daar kunnen naast stacaravans ook chalets als opvangplaats gebruikt worden. Door de betere infrastructuur zijn er meer mogelijkheden en zullen we meer mensen onderdak kunnen geven. We bedanken alle medewerkers én de bewoners voor het harde werk. Door de goede samenwerking is de verhuis vlot verlopen”, klinkt het bij Fedasil.
 2. Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedmakelaars
  PREMIUM
  Hasselt

  Hillewaere Limburg trekt naar nieuw kantoor en zoekt extra vastgoedma­ke­laars

  Hillewaere Vastgoed was tot voor kort terug te vinden aan het Kolonel Dusartplein en verhuist nu naar de Thonissenlaan 82. Dat moet de expert in luxevastgoed nog meer slagkracht geven in de provincie Limburg. “Ons team is in omvang verdubbeld en onze klantendatabase groeit aan een snel tempo. Daar hoort dus uiteraard de verhuis naar een ruimer pand bij", zegt Bart Van Delm, algemeen directeur bij Hillewaere Vastgoed.
 3. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.