Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt de bushaltes ‘Oostham Warande’ op de Heppensesteenweg (N141) in Ham.
Volledig scherm
Het Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt de bushaltes ‘Oostham Warande’ op de Heppensesteenweg (N141) in Ham. © Google Maps

Bushaltes ‘Warande’ worden vernieuwd

HamHet Agentschap Wegen en Verkeer vernieuwt vanaf maandag de bushaltes ‘Oostham Warande’ op de Heppensesteenweg (N141) in Ham. “De nieuwe bushaltes worden aangelegd volgens de huidige normen op vlak van veiligheid, toegankelijkheid en comfort”, zegt Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters (Open Vld).

  1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

    Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.