De bromfietser dacht vermoedelijk dat hij een zijstraat inreed
Volledig scherm
De bromfietser dacht vermoedelijk dat hij een zijstraat inreed © Google streetview

Bromfietser sterft na klap tegen slagboom

Een jonge bromfietser is zaterdagavond laat om het leven gekomen bij een tragisch ongeval, aan de leveranciersuitgang van het tuincentrum Floralux in Ham. Het slachtoffer knalde op een gesloten slagboom.

4 reacties

 • Danny Wegner

  1 jaar geleden
  R.I.P. en veel sterkte aan familie en vrienden.
 • Bob(Robert) Bruyland

  1 jaar geleden
  Die slagboom zal niet verlicht geweest zijn net zoals de straat.ik wil het niet op mijn geweten hebben.rip man .in België telt enkel de snelheid verminderen, echte gevaren blijven bestaan.
 • Monique Baert

  1 jaar geleden
  Veel sterkte aan de familie en vrienden
 • Leslie Dhooghe

  1 jaar geleden
  Rust in vrede Stefan veel te vroeg veel te vroeg man man ni te schatten
 1. Dertiger deelt klappen uit aan gevangenismedewerker: bijkomende celstraf
  Hasselt

  Dertiger deelt klappen uit aan gevangenis­me­de­wer­ker: bijkomende cel­straf

  Een 31-jarige man uit Mechelen, die momenteel in de gevangenis van Oudenaarde verblijft, is door de rechtbank van Hasselt veroordeeld tot een bijkomende celstraf van dertig maanden. Op 6 november 2018 deelde de man klappen uit aan een penitentiair beambte in de gevangenis van Hasselt. Op camerabeelden was te zien hoe het slachtoffer vervolgens met zijn hand op de mond wegliep. Hij was een tijdje arbeidsongeschikt en krijgt een schadevergoeding van 1.090 euro.
 1. Pakawi Park na vier maanden eindelijk weer open: “Pijnlijk afscheid van Paka, maar toch blij dat we weer bezoekers mogen ontvangen”
  Balen/Olmen

  Pakawi Park na vier maanden eindelijk weer open: “Pijnlijk afscheid van Paka, maar toch blij dat we weer bezoekers mogen ontvangen”

  Pakawi Park mocht zaterdag ondanks het nog altijd vrij koude weer zo’n 600 bezoekers ontvangen. Voor de personeelsleden, de zaakvoerders en vele vrijwilligers was het vooral genieten. Al was het ook een beetje dubbel, want net als heel veel bezoekers stonden ze vooral stil bij het overlijden van tijger Paka. “Zijn zusje huilt wel af en toe, maar ze zal er wel doorkomen”, zegt vrijwilliger Jos Tops. Zaakvoerder Tommy Pasteels zegt wel aan een nieuw verhaal te werken. “Maar alles op zijn tijd. Laat Awi eerst maar wat bekomen.”
 1. Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af
  Play

  Skiërs dalen succesvol beruchte Yosemite-berg volledig af

 2. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven