De G-bloezers vorig jaar tijdens een optreden aan woonzorgcentrum Armonea Eyckenborch in Gooik.
Volledig scherm
De G-bloezers vorig jaar tijdens een optreden aan woonzorgcentrum Armonea Eyckenborch in Gooik. © Mozkito

Zondag opnieuw rommelmarkt in Halle, met muzikaal extraatje

HalleOp zondag 19 september is er opnieuw rommelmarkt in Halle. De standhouders krijgen bij aankomst van de organisatoren een plaats toegewezen en hoeven niet vooraf in te schrijven. De standplaats zelf kost nog steeds 1 euro per lopende meter. 

  1. Knaldrang, liefdesverdriet of een zieke vriendin... beschonken en gedrogeerde bestuurders  halen alweer beste excuses boven: “Bij elke tegenslag naar alcohol grijpen, dat komt niet goed”
    PREMIUM
    Halle

    Knaldrang, liefdesver­driet of een zieke vriendin... beschonken en gedrogeer­de bestuur­ders halen alweer beste excuses boven: “Bij elke tegenslag naar alcohol grijpen, dat komt niet goed”

    Rechter Dina Van Laethem kreeg woensdag in Halle tientallen bestuurders voor zich die onder invloed van drank en drugs reden. Vaak werden de beklaagden niet eens tijdens een klassieke controle betrapt. Zo raakte een van hen eerst zwaargewond na een crash en testte een vader positief voor drugs nadat zijn kind niet veilig in de auto vastgeklikt zat. “Hoe halen sommigen het toch in hun hoofd”, zuchtte Van Laethem.