Ook in Halle verdwijnen verschillende brievenbussen van Bpost uit het straatbeeld.
Volledig scherm
Ook in Halle verdwijnen verschillende brievenbussen van Bpost uit het straatbeeld. © Mozkito

Zeven postbussen van Bpost verdwijnen in Halle

 1. Knappe luchtbeelden zetten succes van Plan Boommarter in de kijker: “Alleen al Hallerbos is met tien procent gegroeid”
  Play
  Halle

  Knappe luchtbeel­den zetten succes van Plan Boommarter in de kijker: “Alleen al Hallerbos is met tien procent gegroeid”

  De mensen achter Plan Boommarter, het project dat natuurgebieden met elkaar probeert te verbinden met groene ingrepen, lanceren een video om het project in de kijker te zetten. Onder anderen buurtbewoners werden geïnterviewd en de natuur zelf steelt de show met mooie luchtbeelden. Binnenkort worden trouwens nog eens vijf voetbalvelden aan bos aangeplant.
 2. AZ Sint-Maria verstrengt bezoekregeling: patiënten krijgen pas bezoek na 5 dagen hospitalisatie
  Halle

  AZ Sint-Ma­ria verstrengt bezoekrege­ling: patiënten krijgen pas bezoek na 5 dagen hospitali­sa­tie

  Het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria verstrengt de bezoekregeling. Vanaf maandag 2 november wordt er enkel nog bezoek toegelaten bij patiënten die langer dan vijf dagen gehospitaliseerd zijn. Tijdens de bezoekuren mogen ze dan één vaste bezoeker ontvangen. De voorbije maanden werden de bezoekuren al beperkt. Bezoekers zijn welkom op weekdagen tussen 18 uur en 20 uur en op weekend- en feestdagen tussen 14 uur en 16 uur.
 1. Omstreden plannen aanbouw Historisch Stadhuis worden bijgestuurd: “Maar wat we ook doen... Het zal impact hebben op het Possozplein”
  Play
  PREMIUM
  Halle

  Omstreden plannen aanbouw Historisch Stadhuis worden bijge­stuurd: “Maar wat we ook doen... Het zal impact hebben op het Possoz­plein”

  De omstreden plannen voor de aanbouw aan het Historisch Stadhuis worden bijgestuurd. Onder andere gemeenteraadslid Yves Demanet (Halle2019) heeft heel wat kritiek op de geplande bombastische bijbouw op het Possozplein. Ook het schepencollege is niet tevreden over het ontwerp. De architecten leggen binnen enkele weken al een nieuw voorstel voor aan het schepencollege. “We verliezen tijd door deze aanpassingen, maar zo kunnen we de beste keuze maken”, zegt schepen van Patrimonium Pieter Busselot (CD&V).
 1. Niels Destadsbader neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'
  Play
  The Masked Singer

  Niels Destadsba­der neemt je mee backstage bij 'The Masked Singer'

 2. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen