Stefaan Blondeel van Babycenter Verdoodt haalt de door water beschadigde spullen uit de winkel na de onweersbui zondagmiddag in Halle.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefaan Blondeel van Babycenter Verdoodt haalt de door water beschadigde spullen uit de winkel na de onweersbui zondagmiddag in Halle. © Bart Kerckhoven

Zelfs waterschotten kunnen overstroming winkels niet voorkomen: “Het water uit de riolering liep gewoon binnen via de achterzijde”

HalleExact een maand na de vorige overstroming werd Halle opnieuw getroffen door wateroverlast. De handelaars in het centrum plaatsten voor de stortbui hun waterschotten maar op enkele plaatsen stroomde het water uit de riolering via de achterzijde de winkels binnen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Vanessa Scaunet loopt naar de leidersplaats van de 800m nu haar allergieën getemd zijn: “Dankzij een aangepaste medische behandeling gaat het een stuk beter”
  ATLETIEK

  Vanessa Scaunet loopt naar de leiders­plaats van de 800m nu haar allergieën getemd zijn: “Dankzij een aangepaste medische behande­ling gaat het een stuk beter”

  Dikwijls valt het zomerseizoen zowat stil na de Ivo Van Damme Memorial, maar dat was zeker niet het geval in de 800m voor vrouwen. Vanessa Scaunet deed in Belfast een laatste gooi naar haar besttijd en slaagde daar wonderwel in. De atlete van CABW, die in Halle woont, spurtte naar een tijd van 2.02.05. Met dat persoonlijk record werd ze tevens beste jaarperformer in ons land.