Yvon Colin en Louisa Van Der Borcht vierden deze maand hun diamanten huwelijksfeest in woonzorgcentrum De Maretak.
Volledig scherm
Yvon Colin en Louisa Van Der Borcht vierden deze maand hun diamanten huwelijksfeest in woonzorgcentrum De Maretak. © rv

Yvon en Louisa vierden diamanten huwelijksfeest in De Maretak

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Beklaagde in tranen voor rechter na dodelijk ongeval waarbij voetganger (87) sterft: “Ik vraag me al twee jaar af hoe dit kon gebeuren”
  PREMIUM
  Halle/Kraainem

  Beklaagde in tranen voor rechter na dodelijk ongeval waarbij voetganger (87) sterft: “Ik vraag me al twee jaar af hoe dit kon gebeuren”

  Een chauffeur die in april 2019 een dodelijk ongeval veroorzaakte in Kraainem stond maandag in tranen voor de politierechter in Halle. P.J. reed de 87-jarige George Segers aan toen die overstak op het zebrapad. De man reed niet te snel en had niet gedronken. Maar de voetganger zag hij veel te laat opduiken. “Wat u overkwam is de nachtmerrie van elke bestuurder”, sprak rechter Johan Van Laethem.
 3. 9 WORKSHOPS om de gezellige herfst mee door te komen: van boomklimmen tot winterbarbecue en gitaar leren spelen voor aan het kampvuur
  PREMIUM
  halle, vilvoorde, tervuren, grimbergen, kapelle-op-den-bos

  9 WORKSHOPS om de gezellige herfst mee door te komen: van boomklim­men tot winterbar­be­cue en gitaar leren spelen voor aan het kampvuur

  De temperatuur begint weer te dalen en we weten: de zomer ligt bijna achter ons. Boomblaadjes beginnen te kleuren. Het duister valt sneller, Halloween staat voor de deur en we beginnen stilaan te snakken naar warme dekentjes en cosy in de zetel kruipen met een lekkere pot thee. Maar er is zo veel meer dan dat! Dus lijsten wij een aantal leuke workshops op om je de juiste inspiratie te geven om er op uit te trekken. Zo beleef je een leuke dag alleen, met je gezin of ben je even kinderloos door de leuke workshops waar je hen enkele uren plezier mee bezorgd. Van boomklimmen met het hele gezin tot kaarten drukken met een pastapers, jawel. Het zit er allemaal tussen. Dus kom uit die luie zetel en geniet van deze herfstworkshops.