Bart Vranken, directeur van Woonpunt Zennevallei, stelt met trots het grote renovatieproject voor van de huisvestingsmaatschappij.
Volledig scherm
Bart Vranken, directeur van Woonpunt Zennevallei, stelt met trots het grote renovatieproject voor van de huisvestingsmaatschappij. © Mozkito

Woonpunt Zennevallei wil 800 woningen energiezuinig maken: investering van 50 miljoen euro

Woonpunt Zennevallei pakt uit met een prestigieus project. De komende zeven jaar wil de huisvestingsmaatschappij 800 woningen energiezuinig maken. Daarvoor gaat het in zee met Knauf Energy, dat via de nieuwste technologie de energieprestaties van een woning gedetailleerd kan meten. 

1 reactie

 • Bart van Ransbeeck

  2 jaar geleden
  dat is heel goed nieuws, want hier in halle in de wijk windmoleke staan er veel huizen die slecht geisoleerd zijn ,vooral dat er gebouwd is op een moeras en slecht georienteerd , t is alsof de bouwmeesters aandelen hadden bij de energieboeren en er alles aan deden om t verbruik zo hoog mogelijk te maken ....ik heb ook kunnen zien dat ze de belangrijkste koude oppervlakte niet corrigeren : de vloer!!!!
 1. Maurice en Raymonde vieren briljanten huwelijksjubileum in Halle
  Halle

  Maurice en Raymonde vieren briljanten huwelijks­ju­bi­le­um in Halle

  Maurice Motten (88) en Raymonde Brouns (85) vierden in Halle hun briljanten huwelijksjubileum. Ze hebben sinds september vorig jaar hun intrek genomen in een serviceflat van Asteria in Halle. Zij woonden tot dan 64 jaar in Sint-Jans-Molenbeek. Maurice was jarenlang aan de slag als postbode in Etterbeek. Raymonde beredderde het huishouden en was aan de slag als vrijwilligster in het Imelda-instituut. Het koppel kreeg twee dochters, vijf kleinkinderen en sinds enkele weken zijn ze ook nog eens fiere overgrootouders.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Metalfestival Skallyfest lokt honderden bezoekers naar nieuwe locatie in oud stadsmagazijn
  Halle

  Metalfesti­val Skallyfest lokt honderden bezoekers naar nieuwe locatie in oud stadsmaga­zijn

  Honderden metalfans konden afgelopen zaterdag opnieuw genieten van een coronaproof evenement. Het oude stadsmagazijn van Halle werd voor de gelegenheid voor het eerst decor voor Skallyfest na een noodgedwongen coronasabbatjaar. Bezoekers moesten bij aankomst hun Covid Safe Ticket klaar houden, waarna ze volop konden starten aan hun avond vol (death) metal en hardcore. Met headliners als Bizkit Park, Off The Cross en Evil Invaders zet Skallyfest zich op de nationale kaart als metalfestival. Het zijn groepen die al op Graspop, Alcatraz en andere podia stonden.