Het winkelpersoneel van Colruyt Group krijgt een extra dagje verlof.
Volledig scherm
Het winkelpersoneel van Colruyt Group krijgt een extra dagje verlof. © Photo News

Winkelmedewerkers Colruyt Group krijgen onverwacht dagje verlof: “Extra moment om te genieten van het gezin”

HalleColruyt Group uit Halle geeft de duizenden winkelmedewerkers van de distributiegroep in ons land een extra betaalde verlofdag op 2 januari. Meer dan vijfhonderd winkels van Colruyt Group blijven dan dicht.

 1. Colruyt Group helpt ‘coronawerklozen’ aan tijdelijke job: vijfduizend sollicitanten bieden zich aan voor tweeduizend vacatures
  Halle/Dendermonde

  Colruyt Group helpt ‘corona­werk­lo­zen’ aan tijdelijke job: vijfdui­zend sollicitan­ten bieden zich aan voor tweedui­zend vacatures

  Meer dan vijfduizend sollicitanten boden zich de voorbije twee weken aan om tijdelijk mee te draaien in de winkels, de distributiecentra en de ateliers van Colruyt Group. De distributiegroep uit Halle lanceerde specifiek een oproep aan mensen die door de coronacrisis tijdelijk werkloos zijn om zich kandidaat te stellen. Zo kan het bedrijf de drukste periode van het jaar overbruggen.
 2. Nieuwe tariefregeling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep
  Energie

  Nieuwe tariefrege­ling voor energie: het effect op uw factuur onder de loep

  Het Grondwettelijk Hof heeft de regeling rond de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen vernietigd. Dat laat prosumenten (consumenten die zelf een deel van hun energie opwekken) niet onberoerd. Ze zien hun energiefactuur grondig door elkaar geschud en vrezen een pak meer te betalen. Maar klopt die vrees wel? Mijnenergie.be probeert met een aantal simulaties duidelijkheid te scheppen in wat het concreet allemaal betekent voor uw portemonnee.
 3. Marcel maakt van zijn ouderlijk huis een sociale woning: "Hopelijk volgen velen zijn voorbeeld”
  PREMIUM
  Ternat/Halle-Vilvoorde

  Marcel maakt van zijn ouderlijk huis een sociale woning: "Hopelijk volgen velen zijn voorbeeld”

  Voor ‘t eerst in Vlaanderen wordt een woning van een particulier gerenoveerd door vzw’s om ze vervolgens te verhuren via een sociaal woonkantoor (SVK). Die primeur is weggelegd voor een rijwoning in de Asbaan in Ternat waar momenteel gewerkt wordt in de ouderlijke woonst van Marcel Vernez. Volgens hem biedt het project WarmNest alleen maar voordelen, zowel voor verhuurders als huurders. We leggen u hieronder uit hoe het allemaal in z’n werk gaat en wat het voordeliger maakt.
 1. Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"
  Play

  Ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste: "Ik vond mezelf ook mooi toen ik zwaarder was"

 2. Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph
  Play

  Verenigd Koninkrijk zwaar getroffen door storm Christoph