Willy Sommers komt naar 't Vondel.
Volledig scherm
Willy Sommers komt naar 't Vondel. © Wannes Nimmegeers

Willy Sommers komt eindelijk naar ’t Vondel met ‘Sommers of ‘69’

 1. Tes Allemoe Da Ni organiseert eerste quiz
  Halle

  Tes Allemoe Da Ni organi­seert eerste quiz

  Vriendenkring Tes Allemoe Da Ni organiseert voor het eerst een quiz. Het gaat om een algemene kennisquiz die plaats vindt in jeugdcentrum Stroppen. De groep gaat mee in het Halse carnaval maar doet dat dit jaar voor het eerst als vriendenkring. De quiz moet geld in het laatje brengen om de werking te bekostigen. De eerste Tes Allemoe Da Ni Quiz gaat door op zaterdag 11 februari in het jeugdcentrum Stroppen aan de Guido Gezellestraat 38 in Halle en start om 20 uur stipt. De deuren openen om 19 uur. Deelnemers kunnen zich inschrijven via tesallemoedani@hotmail.com of via het online formulier. Het inschrijvingsgeld van 20 euro per ploeg kan ter plaatse betaald worden. De ploegen tellen maximum vijf deelnemers.
 2. Nieuwe sporten ontdekken in Kerkeveld
  Beersel

  Nieuwe sporten ontdekken in Kerkeveld

  Tieners kunnen de komende weken in Beersel verschillende nieuwe sporten ontdekken tijdens de reeks ‘New Games’ in sportzaal Kerkeveld. Het gaat om tien activiteiten die telkens op woensdagnamiddag van 14 uur tot 15 uur plaats vinden vanaf 8 februari tot en met 10 mei. Op het programma staan nieuwe en innovatieve sporten zoals Archery Tag, Lasergames, Bumperball, Pickleball en andere disciplines. Kinderen van 12 tot 16 jaar kunnen mee doen. Deelnemen kost 50 euro. Meer info op deze link.
 1. Bus met leerlingen veilig gearriveerd in ons land na crash in Duitsland: “Onze bus stopte aan het ongeval en wij konden door de ramen zien wat er was gebeurd”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Liedekerke
  2

  Bus met leerlingen veilig gearri­veerd in ons land na crash in Duitsland: “Onze bus stopte aan het ongeval en wij konden door de ramen zien wat er was gebeurd”

  De eerste leerlingen en leerkrachten van Den Top en Populiertje zijn zonet aangekomen in Sint-Pieters-Leeuw. Gezien de gebeurtenissen afgelopen nacht in Duitsland - een van de bussen die terugkeerde van sneeuwklassen crashte - geen uitbundige sfeer, maar alle ouders waren weliswaar dolgelukkig dat ze zoon- of dochterlief weer in de armen konden sluiten. “De botsing moet hard geweest zijn, want een juf had zelfs een blauw oog”, zegt Mattis, die aan boord van de laatste bus zat.