De haaietanden die de voorrangsregeling aanduiden aan de zijstraat naar de industriezone 3A aanduiden op de Suierkaai zijn intussen al duidelijker aangebracht.
Volledig scherm
De haaietanden die de voorrangsregeling aanduiden aan de zijstraat naar de industriezone 3A aanduiden op de Suierkaai zijn intussen al duidelijker aangebracht. © Mozkito

Werfzone Zuidbrug langs Suikerkaai wordt extra beveiligd: Zebrapad, verkeersdrempel en verbod voor fietsers in beide richtingen

Het stadsbestuur neemt extra maatregelen om de werfzone voor de bouw van de Zuidbrug veiliger te maken voor voetgangers en fietsers. Fietsers moeten voortaan zelfs verplicht afstappen aan de werfzone.

0 reacties

 1. Postbodes Zennevallei en Pajottenland in staking: “Gedaan met opbranden van het personeel”
  Zennevallei/Pajottenland

  Postbodes Zenneval­lei en Pajotten­land in staking: “Gedaan met opbranden van het personeel”

  De postbodes van Hallle, Beersel, Lennik, Pepingen en Gooik hebben maandagochtend het werk neergelegd. Normaal vertrekken ze vanuit het mailcenter op de Guido Gezellestraat in Huizingen, maar voorlopig blijven de bestelwagens staan. De postbodes klagen over te zware diensten en personeelsgebrek waardoor er vaak overgewerkt moet worden. De vakbonden roepen Bpost op om haar verantwoordelijkheid op te nemen. “Gedaan met het opbranden van het personeel”, klinkt het in een pamflet. Vakbondsafgevaardigden zitten momenteel samen met de lokale directie. In totaal zijn er in Huizingen een tachtigtal mensen aan de slag. De postbedeling loopt door de actie alvast vertraging op.
 2. Dief rukt halsketting van nek slachtoffer: politie kan dader oppakken aan Arkenvest
  Halle

  Dief rukt halsket­ting van nek slachtof­fer: politie kan dader oppakken aan Arkenvest

  De politie kon donderdag in Halle een man oppakken die net voordien de halsketting van een vrouw gestolen had. Die avond was de vrouw te voet onderweg van het station richting het woonzorgcentrum De Maretak toen ze werd achtervolgd door de jongeman. Plots werd ze vastgegrepen en rukte de dief de halsketting van haar nek. Het slachtoffer belde meteen de politie en verschillende patrouilles kwamen ter plaatse om de buurt uit te kammen. Op basis van de persoonsbeschrijving werd de verdachte dan aan de Arkenvest opgemerkt. De man werd gefouilleerd en bleek de halsketting bij zich te hebben. Hij werd dan ook meteen opgepakt.