De wagen ging over de kop op de snelweg
Volledig scherm
De wagen ging over de kop op de snelweg © Mozkito

Wagen gaat over de kop op E429 in Halle: bestuurster gewond

Bij een ongeval op de A8-autosnelweg viel woensdagmiddag een gewonde. Een bestuurster verloor de controle over het stuur en sloeg over de kop. Daarbij raakte ze nog een andere wagen.

0 reacties

 1. Maxime richt eerste jeugdvereniging voor sterrenkunde op in Vlaams-Brabant: “We doen veel meer dan enkel naar de sterren kijken”
  PREMIUM
  Halle

  Maxime richt eerste jeugdvere­ni­ging voor sterrenkun­de op in Vlaams-Bra­bant: “We doen veel meer dan enkel naar de sterren kijken”

  Maxime Deryck (17) uit Halle richt de eerste Jeugdvereniging voor sterrenkunde in Vlaams-Brabant op. De jongeren turen niet alleen naar de hemel op zoek naar opmerkelijke hemellichamen, maar praten ook over buitenaards leven en ruimtevaart. “Sterrenkunde is niet saai”, zegt Maxime. “Je moet het alleen op maat van jongeren kunnen brengen.”
 2. Vaccinatiecentra Zennevallei werken met reservelijst Qvax
  Zennevallei

  Vaccinatie­cen­tra Zenneval­lei werken met reserve­lijst Qvax

  Sinds vorige week wordt ook in de twee vaccinatiecentra in Halle en Beersel van de Eerstelijnszone Zennevallei gebruik gemaakt van Qvax. Dat is de online reservelijst voor coronavaccins. “Als er overschotten zijn in het vaccinatiecentrum, kunnen aangemelde mensen alsnog opgeroepen worden voor een vaccin”, legt medewerker Mathias Pierquin van de Eerstelijnszone Zennevallei uit. “De aangemelde personen krijgen een e-mail en sms wanneer ze opgeroepen worden waarna ze de uitnodiging binnen de opgegeven termijn kunnen bevestigen. De Qvax lijst werkt aanvullend op de reservelijsten die reeds in gebruik zijn in de vaccinatiecentra.”
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt