Op de Kadeefuif werd het eerste feestje van Toernee Mondialle gebouwd.
Volledig scherm
Op de Kadeefuif werd het eerste feestje van Toernee Mondialle gebouwd. © Mozkito

Vuurwerk in ’t Vondel! Kinderen bouwen het eerste feestje van Toernee Mondialle

Live muziek in de café’s, street performances, (h)eerlijk eten en party afgelopen zaterdag in Halle. Het was namelijk Toernee Mondialle. En het waren niemand minder dan de kinderen die het eerste feestje bouwden. Met vuurwerk en andere speciale effecten hebben ze zaterdagnamiddag de toon gezet tijdens de Kadeefuif in ’t Vondel. 

0 reacties

  1. INTERVIEW. Pierre Kompany (74), afscheidnemend burgemeester van Ganshoren: “Mijn mooiste moment? Dat de inwoners op een mens hebben gestemd, en niet op een kleur”
    PREMIUM
    Ganshoren

    INTERVIEW. Pierre Kompany (74), afscheidne­mend burgemees­ter van Ganshoren: “Mijn mooiste moment? Dat de inwoners op een mens hebben gestemd, en niet op een kleur”

    De burgemeesterssjerp van de Brusselse gemeente Ganshoren geeft hij weldra door aan Jean-Paul Van Laethem, maar van een exit uit het politieke leven wil Pierre Kompany (74) nog lang niet weten. De eerste zwarte burgemeester van ons land wil zich blijven focussen op de samenwerking tussen België en Congo, maar ook – en vooral – op zijn familie. “De wil en discipline om te slagen in zijn werk: dat heeft Vincent van mij.”