Het labo komt na het drama ter plaatse. Een andere man kon het dodelijk slachtoffer en de jongen van 11 op het droge trekken, de brandweer haalde het broertje van 6 uit het water.
Volledig scherm
PREMIUM
Het labo komt na het drama ter plaatse. Een andere man kon het dodelijk slachtoffer en de jongen van 11 op het droge trekken, de brandweer haalde het broertje van 6 uit het water. © Tom Vierendeels

Verdronken voor de ogen van zijn eigen kinderen: man (44) sterft in vijver tijdens heldendaad

HalleIn Halle is een reddingspoging gisternamiddag uitgedraaid op een drama. Een 44-jarige man verdronk voor de ogen van zijn kinderen in een vijver toen hij twee broertjes uit het water wilde halen. Ze waren daarin gesukkeld toen ze hun bal achternagingen. Eén jongen (6) ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

22 reacties

 • Herman Onsia

  1 jaar geleden
  Alvast een supermedaille van moed en zelfopoffering - zij het dan posthuum - en héél veel steun aan de familie. Wie zei daar dat er geen helden meer zijn?
 • Jean Lindebrings

  1 jaar geleden
  Pet af voor een geweldig man, wat een zelfopoffering. Zeer veel sterkte voor familie en vrienden, die hopelijk de steun krijgen die ze verdienen !!
 • Mees Jan

  1 jaar geleden
  Één echte held sterkte voor de nabestaande.
 • Dirk Vandemoortele

  1 jaar geleden
  Vaarwel nobel mens je bent een licht en voorbeeld voor ons allen. Je schonk het kostbaarste wat een mens bezit je eigen leven voor je naasten. Laat ons hopen dat ook het tweede kind het overleeft zodat de gedachte aan hun redder de rest van hun leven verder leeft in hun hart. Veel sterkte aan de famllie wees trots.
 • Lieve Vliebergh

  1 jaar geleden
  Superheld.
 1. KIJK. Lore (27) en Jonas (33) bouwen hun eigen ‘Columbus’ en nemen je mee op reis: “We verlaten de platgetreden paden”
  PREMIUM
  OUDENAARDE/BEERSEL

  KIJK. Lore (27) en Jonas (33) bouwen hun eigen ‘Columbus’ en nemen je mee op reis: “We verlaten de platgetre­den paden”

  “En als we nu eens een grote schoolbus kopen en er een rijdend hotel van maken?” Dat ambitieuze idee schoot Lore Steyaert (27) en Jonas De Smet (33) te binnen, toen ze met een VW-busje heel Europa aan het doorkruisen waren. Een soort van ‘Columbus’ dus, zoals in het Eén-programma van Wim Lybaert. Het voertuig is intussen gevonden, de zetels liggen er al uit. Hoe de reis verloopt en wie mee kan, vertelt het avontuurlijke koppel zelf. Ook benieuwd? Neem alvast een kijkje.