Het labo komt na het drama ter plaatse. Een andere man kon het dodelijk slachtoffer en de jongen van 11 op het droge trekken, de brandweer haalde het broertje van 6 uit het water.
Volledig scherm
PREMIUM
Het labo komt na het drama ter plaatse. Een andere man kon het dodelijk slachtoffer en de jongen van 11 op het droge trekken, de brandweer haalde het broertje van 6 uit het water. © Tom Vierendeels

Verdronken voor de ogen van zijn eigen kinderen: man (44) sterft in vijver tijdens heldendaad

HalleIn Halle is een reddingspoging gisternamiddag uitgedraaid op een drama. Een 44-jarige man verdronk voor de ogen van zijn kinderen in een vijver toen hij twee broertjes uit het water wilde halen. Ze waren daarin gesukkeld toen ze hun bal achternagingen. Eén jongen (6) ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

22 reacties

 • Herman Onsia

  3 maanden geleden
  Alvast een supermedaille van moed en zelfopoffering - zij het dan posthuum - en héél veel steun aan de familie. Wie zei daar dat er geen helden meer zijn?
 • Jean Lindebrings

  3 maanden geleden
  Pet af voor een geweldig man, wat een zelfopoffering. Zeer veel sterkte voor familie en vrienden, die hopelijk de steun krijgen die ze verdienen !!
 • Mees Jan

  3 maanden geleden
  Één echte held sterkte voor de nabestaande.
 • Dirk Vandemoortele

  3 maanden geleden
  Vaarwel nobel mens je bent een licht en voorbeeld voor ons allen. Je schonk het kostbaarste wat een mens bezit je eigen leven voor je naasten. Laat ons hopen dat ook het tweede kind het overleeft zodat de gedachte aan hun redder de rest van hun leven verder leeft in hun hart. Veel sterkte aan de famllie wees trots.
 • Lieve Vliebergh

  3 maanden geleden
  Superheld.
 1. Ukelele spelen, fotograferen of je eigen comedyshow maken: zeven leuke workshops voor de winter in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Ukelele spelen, fotografe­ren of je eigen comedyshow maken: zeven leuke workshops voor de winter in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Nieuwjaar ligt alweer een poosje achter ons en het normale leven is weer op gang gekomen. Hoog tijd dus om werk te maken van je goede voornemens. Misschien had jij wel het plan opgevat om in 2022 iets nieuw te leren, maar weet je nog niet wat. Wij zochten uit welke workshops er deze winter op het programma staan in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Wat dacht je bijvoorbeeld van bier brouwen in Asse, sweaters maken in Merchtem of werken met bladgoud in Grimbergen?
 2. Meteen tot 40 % korting: bij deze vijf winkels in Brussel en de Rand moet je zeker eens langsgaan tijdens de solden
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Meteen tot 40 % korting: bij deze vijf winkels in Brussel en de Rand moet je zeker eens langsgaan tijdens de solden

  Deze week werden de solden opnieuw op gang getrapt. Nog tot het einde van de maand kan je in heel wat winkels een mooie slag slaan. Onze redactie contacteerde enkele lokale boetiekjes en winkels in Brussel en de Rand en polste naar hun plannen voor de koopjes. Met welke kortingen zijn ze aan de solden begonnen? En mogen we naar het einde toe nog wat meer verwachten? Bij heel wat zaken vind je meteen mooie kortingen, maar ze blijven toch voorzichtig met de hele grote getallen.