Captain Etienne Beaucoup, alias Steven Lots, bij het ruimtetuig dat binnenkort op het Zwembadplein in Halle een plekje krijgt.
Volledig scherm
Captain Etienne Beaucoup, alias Steven Lots, bij het ruimtetuig dat binnenkort op het Zwembadplein in Halle een plekje krijgt. © Mozkito

Van trampolinebuizen tot expansievaten: Captain Etienne Beaucoup maakt van afval kunst (en je kan er nog op ravotten ook)

Iemand anders gooit oude trampolines of chauffagebuizen bij het oud ijzer, maar dat is buiten Captain Etienne Beaucoup gerekend. Het artistiek alter ego van Hallenaar Steven Lots maakt van afval lampen en leuningen maar ook indrukwekkende ruimtetuigen. Eén van die creaties siert binnenkort het Zwembadplein in het kader van het upcycleproject UP.Lab – Claim your space’.

0 reacties

 1. Leeuwse Jeroen (41) lanceert de ‘Randsporters’: “Nieuwe routes ontdekken houdt het avontuurlijk, we moeten elkaar aan die pareltjes helpen”
  PREMIUM
  Vlaamse Rand

  Leeuwse Jeroen (41) lanceert de ‘Randspor­ters’: “Nieuwe routes ontdekken houdt het avontuur­lijk, we moeten elkaar aan die pareltjes helpen”

  De coronacrisis zorgt ervoor dat we vaker buiten sporten. Al wandelend, fietsend en lopend herontdekken we onze buurt. Maar dezelfde routes afdweilen verveelt snel en dus richt Jeroen Tiebout (41) uit Sint-Pieters-Leeuw de club ‘Randsporters’ op in de Strava-app. ‘Onze Vlaamse Rand biedt meer dan enkel bewegwijzerde routes”, vertelt hij. “En dus kunnen we elkaar maar beter online aan die pareltjes helpen.”
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len