Captain Etienne Beaucoup, alias Steven Lots, bij het ruimtetuig dat binnenkort op het Zwembadplein in Halle een plekje krijgt.
Volledig scherm
Captain Etienne Beaucoup, alias Steven Lots, bij het ruimtetuig dat binnenkort op het Zwembadplein in Halle een plekje krijgt. © Mozkito

Van trampolinebuizen tot expansievaten: Captain Etienne Beaucoup maakt van afval kunst (en je kan er nog op ravotten ook)

Iemand anders gooit oude trampolines of chauffagebuizen bij het oud ijzer, maar dat is buiten Captain Etienne Beaucoup gerekend. Het artistiek alter ego van Hallenaar Steven Lots maakt van afval lampen en leuningen maar ook indrukwekkende ruimtetuigen. Eén van die creaties siert binnenkort het Zwembadplein in het kader van het upcycleproject UP.Lab – Claim your space’.

0 reacties

  1. Brandweer evacueert ruitenwassers uit geblokkeerd bakje op VRT-toren
    Sint-Pieters-Leeuw

    Brandweer evacueert ruitenwas­sers uit geblok­keerd bakje op VRT-toren

    Een ploeg van de brandweerzone Vlaams-Brabant West rukte iets na 13 uur donderdagnamiddag uit naar de VRT-toren in Sint-Pieters-Leeuw. De 300 meter hoge toren is opgetrokken uit beton maar onderaan bevinden zich wel enkele grote raampartijen. Ruitenwassers waren er donderdag aan de slag om de ramen te lappen maar op twintig meter hoog blokkeerde plots hun bakje. Omdat er geen beweging meer in te krijgen was werden dan maar de hulpdiensten ingeschakeld. Het hoogteteam van de brandweer kwam ter plaatse en uiteindelijk konden beide mannen geëvacueerd worden met de ladderwagen.