Het testcentrum op de parking van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria in Halle.
Volledig scherm
Het testcentrum op de parking van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Maria in Halle. © Bart Kerckhoven

Van honderd naar vierhonderd testen in testcentrum Zennevallei

HalleDoor de stijgende coronacijfers worden er ook in het testcentrum voor de Zennevallei meer PCR-testen afgenomen.

 1. Van Pura Vida tot L’O Reine: 6 privésauna’s waar je op Valentijn met je geliefde kan ontspannen in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Pura Vida tot L’O Reine: 6 privésauna’s waar je op Valentijn met je geliefde kan ontspannen in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Het is bijna Valentijn en dus wordt het stilaan tijd om na te denken hoe je je geliefde dit jaar weer kan verrassen. Klassiekers doen het altijd goed, en dus ging onze redactie op zoek naar een aantal privésauna’s in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar je samen helemaal kan ontspannen. Van Merchtem tot Hoeilaart: op deze toffe plekjes kom je helemaal tot rust.
 2. Infrabel voert onderhoudswerken uit
  Lot

  Infrabel voert onderhouds­wer­ken uit

  Infrabel voert deze maand onderhoudswerken uit ter hoogte van de Jozef Huysmanslaan in Beersel. De werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te garanderen. Ze vinden ’s nachts tussen 23.30 uur en 4.30 uur plaats en dat van 13 tot 17 februari. De machines kunnen geluidsoverlast veroorzaken en er zal ook werfverkeer in de buurt zijn. Ten slotte zal er ook werfverlichting branden. Meer info is te vinden op www.infrabel.be/nl/werven.
 3. Slimme camera vervangt handscanner aan kassa's van Colruyt in Halle

  Slimme camera vervangt handscan­ner aan kassa's van Colruyt in Halle

  In de Colruyt-winkel in Halle is vanaf vandaag een ‘easy check out’-kassa te vinden, waar het personeel zijn handscanner grotendeels achterwege mag laten. Een camera boven de kassa scant, aan de hand van artificiële intelligentie, de producten die van de ene in de andere kar worden overgeladen. Het gaat nog om een test, maar de retailer plant het systeem later ook naar andere winkels uit te rollen. “We hebben heel positieve toekomstvooruitzichten over dit systeem”, zegt woordvoerster Eva Biltereyst.