De Basiliekstraat in Halle. Eind dit jaar openen er vier nieuwe winkels dankzij de actie 'Win je Zaak'.
Volledig scherm
De Basiliekstraat in Halle. Eind dit jaar openen er vier nieuwe winkels dankzij de actie 'Win je Zaak'. © Bart Kerckhoven

Van hondenbakkerij tot bloemenwinkel: deze ondernemers openen op kosten van de stad een winkel in Halle

HalleEen hondenbakkerij, een trendy kledingzaak, een moderne bloemenwinkel en een gezellige boekenhandel. In Halle openen eind dit jaar vier nieuwe winkels dankzij de wedstrijd ‘Win je Zaak’.

  1. Ereburgemeester Stefaan Platteau viert 88ste verjaardag: “Of ik in 2024 nog op de lijst zal staan? Zeg nooit, nooit. Maar het zal niet van mij afhangen”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Ereburge­mees­ter Stefaan Platteau viert 88ste verjaardag: “Of ik in 2024 nog op de lijst zal staan? Zeg nooit, nooit. Maar het zal niet van mij afhangen”

    Stefaan Platteau is een man die als ereburgemeester en huidig gemeenteraadslid nog steeds dag en nacht paraat staat voor zijn inwoners. Woensdag werd hij 88, een ideaal moment om te polsen naar zijn leven, want hij heeft al heel wat op zijn palmares staan. Platteau begon met niets, en beklom zowat alle treden binnen zijn carrière. Maar waar liggen zijn verdere ambities nog in het leven en de politiek? En waar houdt hij zich vandaag de dag mee bezig?