rv
Volledig scherm
© rv

Van de nieuwe Tilquin tot Oude Geuze Vermouth... Primeurtjes proeven op vijftiende Dag van de Oude Geuze

 1. ZWART PUNT. Eindelijk goed nieuws voor kruispunt N8 waar Frank (57) verongelukte: “De steenweg noemen ze niet voor niets de dodensteenweg”
  PREMIUM
  Roosdaal

  ZWART PUNT. Eindelijk goed nieuws voor kruispunt N8 waar Frank (57) verongeluk­te: “De steenweg noemen ze niet voor niets de dodensteen­weg”

  Ze durfde er lange tijd niet te passeren, omdat het ongeval van haar man telkens voorbijflitst. Sabine, echtgenote van Frank Eylenbosch (57) die in 2019 verongelukte op de N8 Ninoofsesteenweg. Meer bepaald op het kruispunt met de Ramerstraat, een zwart punt in onze regio. “Ik hoop dat het kruispunt snel onder handen wordt genomen en conflictvrije verkeerslichten krijgt”, aldus Sabine. En dat zal het geval zijn, maar wel pas in 2023.
 2. Politiezone Zennevallei controleerde drie dagen na elkaar: tientallen verkeersinbreuken vastgesteld
  Zennevallei

  Politiezo­ne Zenneval­lei controleer­de drie dagen na elkaar: tientallen verkeersin­breu­ken vastge­steld

  De verkeersdienst van de politiezone Zennevallei heeft de afgelopen dagen verschillende controles gehouden op het grondgebied. Daarbij betrapten de agenten veertien bestuurders die onder invloed van drank of drugs reden. Daarnaast werd nog een veertigtal overtredingen vastgesteld, samen met zeventig snelheidsovertredingen. Bij één van de controles namen ook leerlingen van de politieschool deel.
 3. Gratis parking, de kerstman op bezoek en klanten die tot 1.000 euro kunnen winnen... Handelaars Halle trekken alle registers open voor eindejaarsshopping
  Halle

  Gratis parking, de kerstman op bezoek en klanten die tot 1.000 euro kunnen winnen... Handelaars Halle trekken alle registers open voor eindejaars­shop­ping

  Gratis parking is niet de enige publiekslokker om klanten tijdens de eindejaarsperiode naar de winkels in Halle te krijgen. Zo wordt er nog een gulle eindejaarsactie georganiseerd, komt de kerstman op bezoek en staan er liefst 450 kerstbomen in het straatbeeld om wat extra sfeer te creëren. En dan moet de kerstverlichting nog opgehangen worden.