Eind december sluit het vaccinatiepunt in de Zennevallei even de deuren omdat het wordt uitgebreid en zo opnieuw een volwaardig vaccinatiecentrum wordt.
Volledig scherm
Eind december sluit het vaccinatiepunt in de Zennevallei even de deuren omdat het wordt uitgebreid en zo opnieuw een volwaardig vaccinatiecentrum wordt. © Bart Kerckhoven

Vaccinatiepunt Zennevallei wordt opnieuw vaccinatiecentrum: eerstelijnszone zet zich schrap voor boosterprikcampagne

ZennevalleiHet vaccinatiepunt voor de Zennevallei in Halle wordt binnenkort opnieuw een echt vaccinatiecentrum. De komende maanden krijgt iedereen een boosterprik en de Eerstelijnszone Zennevallei treft daarom voorbereidingen.

  1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
    Streamz

    Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

    Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.