Kinderen worden in een junglethema gevaccineerd in Oostkamp. Ook in Halle is de vaccinatiecampagne in een dierenkleedje gestoken, maar voorlopig loopt het daar niet storm.
Volledig scherm
Kinderen worden in een junglethema gevaccineerd in Oostkamp. Ook in Halle is de vaccinatiecampagne in een dierenkleedje gestoken, maar voorlopig loopt het daar niet storm. © Benny Proot

Vaccinatiecampagne voor kinderen in Zennevallei komt traag op gang: “Opkomst lager dan verwacht”

ZennevalleiHet loopt niet echt storm voor de vaccinatie van kinderen in de Eerstelijnszone Zennevallei. Dat blijkt uit de eerste cijfers. Er wordt nu wel nog samengewerkt met de scholen om de vaccinatiegraad op te krikken.

 1. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.
 2. Laureaat Grello met Halle-Gooik in halve finale play-offs: “Tegen Herentals zal het beter moeten zijn”
  Futsal eerste nationale

  Laureaat Grello met Hal­le-Gooi­k in halve finale play-offs: “Tegen Herentals zal het beter moeten zijn”

  Vrijdag begint Halle-Gooik aan de halve finale van de play-offs. De ploeg staat meteen voor een zware verplaatsing naar Herentals. Bij de competitieleider rekent men op de diensten van Grello. De Braziliaan had tegen Hasselt twee redenen om te feesten. Naast de kwalificatie mocht hij ook nog eens juichen om zijn honderdvijftigste officiële goal voor Halle-Gooik.