Urbanus en Fleddy Melculy helpen ‘bad guy’ van Billie Eilish “naar de kloten”

Bad Hittentit, dat is de voor de hand liggende naam van de mash-up die Jeroen Camerlynck (Fleddy Melculy) en Urbanus uit hun mouw hebben geschud voor de cover van het populaire nummer Bad Guy van Billie Eilish. Veel gekker moet het niet meer worden. Urbanus zelf zegt dat hij door Fleddy gebeld werd om het naar de kloten te helpen, maar gebruikers van Facebook en YouTube lijken het wel te smaken.

3 reacties

 • Eddy van Dorst

  2 jaar geleden
  Vroeger toen de mensen niet slimmer kon je lachen met die prul maar eerlijk gezegd geen bal waard met zijn debiel gedoe
 • Benny De Keyzer

  2 jaar geleden
  Vele beter, maar dat Urbanus figuurtje zou een t-shirt van Metallica moeten dragen.
 • joris van vlaenderen

  2 jaar geleden
  saai! even saai als het origineel dat ze proberen naar de kloten helpen!
 1. Jimmy helpt rolstoelgebruikers op weg in nieuwe winkel: “Ik weet wat vrijheid voor mensen met een beperking betekent”
  PREMIUM
  Halle

  Jimmy helpt rolstoelge­brui­kers op weg in nieuwe winkel: “Ik weet wat vrijheid voor mensen met een beperking betekent”

  Rolstoelhulpmiddelenspecialist Jimmy Verstraete (34) is verhuisd naar een nieuwe winkel in Halle. Hij helpt mensen met een beperking al enkele jaren letterlijk op weg. En ook in coronatijden raadt hij lotgenoten aan om zich niet op te sluiten thuis. “Binnenblijven uit schrik voor het virus heeft geen zin”, zegt hij. “Corona is net een reden om vaker buiten te komen.”
 2. Opnieuw thuisopvang mogelijk voor zieke kinderen in Halle
  Halle

  Opnieuw thuisop­vang mogelijk voor zieke kinderen in Halle

  Vanaf 1 april kunnen ouders opnieuw een beroep doen op de Thuisopvang Zieke Kinderen van 3Wplus in Halle. Een begeleider komt aan huis zieke kinderen verzorgen. Omwille van de huidige coronamaatregelen vraagt de dienst wel een doktersattest dat meteen ook Covid-19 uitsluit. “De verzorging komt natuurlijk op de eerste plaats, maar daarnaast maken de begeleiders de dag zo aangenaam mogelijk door bijvoorbeeld spelletjes te spelen of te knutselen”, laat de stad weten. De opvang kan ook aangevraagd worden door ouders die thuis werken. Kinderen tot 14 jaar kunnen zo opgevangen worden. De opvang is mogelijk tussen 7 en 19 uur. Reserveren kan via de online agenda op www.3wplus.be/kinderopvang/thuisopvang-zieke-kinderen. Dat kan tot 18 uur voor de volgende werkdag. Bij inschrijving moet je dan het doktersattest voorleggen dat Covid-19 uitsluit.
 1. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten

 2. Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl
  Play

  Zou jij durven? Deze kapper knipt haren met een bijl