(Illustratiebeeld)
Volledig scherm
(Illustratiebeeld) © Baert Marc

Urban explorer aan de haal met huisraad: “Hij kon de verleiding niet weerstaan”

HalleEen zogenaamde urban explorer die meermaals inbrak in dezelfde woning in Halle riskeert 14 maanden cel. “Meneer was in de woning - waarvan hij dacht dat ze leegstond - beland als ‘urban explorer’, maar toen hij zag dat er wat waardevols lag kon hij zich niet beheersen”, aldus het parket.

 1. Eerstelijnszone Zennevallei coördineert binnenkort grote prikcampagne: “Hopelijk in mei starten met vaccinatie van bevolking”
  PREMIUM
  Halle

  Eerste­lijns­zo­ne Zenneval­lei coördi­neert binnenkort grote prikcampag­ne: “Hopelijk in mei starten met vaccinatie van bevolking”

  De Eerstelijnszone Zennevallei overlegt volgende week met gemeentebesturen, artsen, apothekers en andere zorgverstrekkers over de vaccinatie van de 135.000 inwoners. Hoeveel vaccinatiecentra er moeten ingericht worden is nog onduidelijk, maar voorzitter Johan Luyckfasseel en zijn team treffen achter de schermen wel al de voorbereidingen. “De samenwerking verloopt prima”, zegt hij. “Als alles volgens plan verloopt, kunnen we de bevolking vanaf mei vaccineren.”
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter