Een vrachtwagen die uitbrandde onder de brug over Drasop zorgde er voor dat de straat al twee jaar afgesloten is.
Volledig scherm
Een vrachtwagen die uitbrandde onder de brug over Drasop zorgde er voor dat de straat al twee jaar afgesloten is. © Mozkito

Twee jaar na zwaar ongeval: “Aanbesteding voor nieuwe brug Drasop wel degelijk voorzien”

HalleGoed nieuws voor wie in de buurt van Drasop in Buizingen Dworp woont. Er is een timing bekend voor de bouw van de nieuwe brug over de Brusselse Ring. De huidige brug werd afgesloten na een ongeval twee jaar geleden.

 1. Nieuwe brug over Drasop geen prioriteit meer: “Al twee keer afspraak gevraagd met minister, maar we krijgen geen gehoor”
  PREMIUM

  Nieuwe brug over Drasop geen prioriteit meer: “Al twee keer afspraak gevraagd met minister, maar we krijgen geen gehoor”

  Een nieuwe brug over de Brusselse Ring in Buizingen lijkt verder weg dan ooit. De stad probeerde al twee keer tevergeefs een afspraak te maken met Vlaams minister van Openbare Werken en Mobiliteit Lydia Peeters (Open Vld) over de brug over de Brusselse Ring, maar de minister geeft niet thuis. En dat terwijl een jaar geleden haar voorganger Ben Weyts (N-VA) al een ontwerp bestelde voor een nieuwe brug. Halle wil het dossier nu deblokkeren door in het Vlaams Parlement de minister te interpelleren.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil