Marcelo Ballardin aan de slag in zijn keuken.
Volledig scherm
Marcelo Ballardin aan de slag in zijn keuken. © rv

Topchefs (onder wie Marcelo Ballardin) stellen feestelijke foodbox van Solucious samen: “Verenigingen kunnen zo wat extra verdienen”

Halle/Gent/AntwerpenHet foodservicebedrijf Solucious van distributiegroep Colruyt Group uit Halle lanceert een foodbox voor de feestdagen en doet daarvoor een beroep op twee absolute topchefs. ‘The Dinner by Marcelo’ is samengesteld door Marcelo Ballardin uit Gent en kan onder andere verkocht worden door verenigingen om zo wat geld in het laatje te brengen in een moeilijk coronajaar.

 1. Ook in 2021 stopt het niet voor Anthony B. (24), die sinds 2012 veroordelingen aan elkaar rijgt: “Nieuwe rechtszaak in februari”
  Huizingen

  Ook in 2021 stopt het niet voor Anthony B. (24), die sinds 2012 veroorde­lin­gen aan elkaar rijgt: “Nieuwe rechtszaak in februari”

  In 2020 was Anthony B. (24) een vaste klant voor de Brusselse correctionele rechtbank. Hij was beklaagde in een reeks rechtszaken voor verschillende misstappen: zinloos geweld, diefstallen, een uit de hand gelopen burenruzie en een inbraak. In totaal werd hij al acht keer veroordeeld sinds hij in 2012 betrokken was bij het doodpesten van Priscilla Sergeant (14). Ondertussen is het nieuwe jaar nog maar pas begonnen en een nieuwe rechtszaak ligt al in het verschiet.
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen