De hulpdiensten kwam ter plaatse om het slachtoffer uit de wagen te bevrijden.
Volledig scherm
De hulpdiensten kwam ter plaatse om het slachtoffer uit de wagen te bevrijden. © Vlaams-Brabant West

Tijdlang file nadat auto op R0 inrijdt op vrachtwagen

HalleEen bestuurder van een Peugeot is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Brusselse ring in Halle. De chauffeur reed om een onbekende reden achteraan in op een vrachtwagen. Het slachtoffer werd bevrijd door de brandweer.

0 reacties

 1. Reuzen van Halle ontwaken uit coronaslaap met Vontjesstoet van Confrèrie van de Vaantjesboer: “Janneke, Mieke en Polydoor halen we ook nog uit de vergetelheid”

  Reuzen van Halle ontwaken uit corona­slaap met Vontjes­stoet van Confrèrie van de Vaantjes­boer: “Janneke, Mieke en Polydoor halen we ook nog uit de vergetel­heid”

  De reuzen van Halle ontwaken en maken binnenkort een wandeling tijdens de Herfsthappening van de Verenigde Handelaars. Het is de eerste keer in twee jaar tijd dat we de reuzen nog eens te zien krijgen in de binnenstad. Want ook zij moesten in hun kot blijven door corona. De Confrèrie van de Vaantjesboer restaureert achter de schermen nog eens drie reuzen uit een ver verleden.
 2. Serie uit de oude doos meepikken of herinneringen prikkelen met spelletjes. In WZC Sint-Augustinus kan het dankzij de hoogtechnologische BeleefTV
  Halle

  Serie uit de oude doos meepikken of herinnerin­gen prikkelen met spelletjes. In WZC Sint-Augustinus kan het dankzij de hoogtechno­lo­gi­sche BeleefTV

  Het was dinsdag feest in de cafetaria van woonzorgcentrum Sint-Augustinus in Halle. Daar werd de BeleefTV ingehuldigd die werd aangekocht met de hulp van de Koningin Paolastichting, CERA en de stad Halle. Het toestel kostte 11.000 euro en het is een van de eersten die opduikt in een woonzorgcentrum in de buurt. De voorbije jaren waren de tovertafels in opmars maar een BeleefTV kan nog veel meer. De hoogtechnologische televisie draait op speciale software waarmee de bewoners wat ze maar willen kunnen oproepen. Dat kan gaan van videoclips van bekende artiesten tot een aflevering van pakweg Slisse en Cesar. De BeleefTV helpt onder ander de bewoner met dementie om herinneringen op te halen. “Maar we willen dat alle bewoners iets hebben aan het toestel”, zegt ergotherapeute Maita Delodder. “De televisie is mobiel en kan gekanteld worden. Verschillende afdelingen zullen er gebruik van maken. Elk kwartaal komen er ook updates met nieuwe inhoud zodat de televisie zal blijven boeien.”
 1. Woonpunt Zennevallei viert honderdste verjaardag. Maatschappij bouwde al 3.000 woningen: “Wij realiseerden eerste serviceflats in Vlaanderen”
  Halle

  Woonpunt Zenneval­lei viert honderdste verjaardag. Maatschap­pij bouwde al 3.000 woningen: “Wij realiseer­den eerste service­flats in Vlaanderen”

  De sociale huisvestingsmaatschappij Woonpunt Zennevallei bestaat honderd jaar. Om dat jubileum te vieren brengt de organisatie een boek uit dat terugblikt op de projecten maar vooral ook de mensen aan het woord laat. Van de eerste servicelflats in Vlaanderen tot het verhaal van de huurders zelf… Het staat allemaal te lezen in het verjaardagsboek.