De hulpdiensten kwam ter plaatse om het slachtoffer uit de wagen te bevrijden.
Volledig scherm
De hulpdiensten kwam ter plaatse om het slachtoffer uit de wagen te bevrijden. © Vlaams-Brabant West

Tijdlang file nadat auto op R0 inrijdt op vrachtwagen

HalleEen bestuurder van een Peugeot is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Brusselse ring in Halle. De chauffeur reed om een onbekende reden achteraan in op een vrachtwagen. Het slachtoffer werd bevrijd door de brandweer.

0 reacties

 1. RECHERCHE OP RUST. Commissaris Ronald Speltens (63): “In 9 jaar hebben we 250 pedofielen gearresteerd”
  PREMIUM
  Halle/Sint-Genesius-Rode

  RECHERCHE OP RUST. Commissa­ris Ronald Speltens (63): “In 9 jaar hebben we 250 pedofielen gearres­teerd”

  “Ik zal mijn ervaring nu gebruiken om mee te werken aan ‘cold cases.” Ronald Speltens uit Halle zwaait na een carrière van 36 jaar af bij de politie. Hij jaagde op pedofielen in het Brusselse, stond met getrokken wapens tegenover collega’s en rolde met zijn team een internationale pooierbende op na een moord. Hij deelt zijn opvallendste anekdotes uit een rijkgevulde loopbaan met ons.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Nieuwe kunstvereniging All Art stelt voor het eerst tentoon in Beat Galerij
  Halle

  Nieuwe kunstvere­ni­ging All Art stelt voor het eerst tentoon in Beat Galerij

  De leden van de nieuwe kunstvereniging All Art tonen zich voor het eerst aan het grote publiek in Halle. Vanaf vrijdag 30 september tot en met 2 oktober stellen ze werken tentoon in ‘Beat Galerij’ op de Maandagmarkt 6 in Halle. Geert Willemyns stelt acryl-schilderijen en steampunk-werk tentoon, Kurt Bouvyn toont kunst uit brons en steen en Johan Van Belle brengt metal art en foto art mee. “Het zijn niet zomaar de gewone traditionele schilderijen dat je zal zien”, vertelt Geert Willemyns. “Wat wij tentoonstellen qua kunst is toch iets anders. Het is echt de moeite. Het is zelfs geheel iets heel anders. Het is ook de bedoeling om van All Art een vereniging te maken waar tal van kunstenaars welkom zijn. Ik wil toekomst gericht meer kunst in de stad creëren. . De werken kunnen bezocht worden van 10 uur tot 18 uur, behalve op zondag 2 oktober vanaf 13 uur.