Kris Vanderheyden laat het volgende week knallen in de Waagnatie in Antwerpen, waar Zillion zal herleven. Links: een beeld uit de 'Zillion'-film.
Volledig scherm
PREMIUM
Kris Vanderheyden laat het volgende week knallen in de Waagnatie in Antwerpen, waar Zillion zal herleven. Links: een beeld uit de 'Zillion'-film. © RV/KFD

Technopionier Kris (51) beleefde de Zillion-jaren op de eerste rij: “Iedereen bloot en overgoten met champagne… Het kon niet maffer”

Wanneer u volgende week eindelijk de langverwachte ‘Zillion’-film kan bekijken, hoort u ook technopionier Kris Vanderheyden uit Halle aan het werk. Hij leverde een deel van de soundtrack bij het verhaal achter de beruchtste discotheek van Vlaanderen. Kris stond er tijdens de hoogdagen van de Belgische clubscene op het podium en laat volgend weekend de ambiance van toen herleven in de Waagnatie in Antwerpen. “Mijn geheugen is clean. Ik ben een van de weinigen die zich nog alles kan herinneren.”

 1. Voortaan 24/7 boodschappen doen bij OKay in Lennik: “OKay Direct focust op vers, on-the-go én snelle maaltijdoplossingen”
  Lennik

  Voortaan 24/7 boodschap­pen doen bij OKay in Lennik: “OKay Direct focust op vers, on-the-go én snelle maaltijdop­los­sin­gen”

  Op de parking van de bestaande OKay-winkel in Lennik, opent nu ook een OKay Direct de deuren. Het is een nieuwe winkelformule waar klanten dag en nacht hun boodschappen kunnen doen. Het is nog maar de tweede OKay Direct in België, na Gent in 2021. De container met beperkt assortiment biedt zo’n 200 producten aan voor een publiek dat nog sneller wil shoppen en dat ook buiten de klassieke openingsuren en op zondag wil doen. Deze 24/7-oplossing zal uitgebreid getest worden in Lennik, nadien volgt een evaluatie.
 2. Verkeershinder door doortocht wielerwedstrijd
  Sint-Genesius-Rode

  Verkeers­hin­der door doortocht wielerwed­strijd

  Wie op de baan moet op woensdag 12 april of wielerliefhebber is mag die datum omcirkelen in de agenda. Dan wordt de Brabantse Pijl gereden. De gemeente Sint-Genesius-Rode laat alvast weten dat er daardoor lokaal hinder zal zijn. “Het parcours loopt ook door onze gemeente”, klinkt het. “Om de veiligheid te garanderen zal er langs de Leuvensesteenweg, tussen het grondgebied Beersel en het kruispunt Eigenbrakelsesteenweg, Zoniënwoudlaan en Hallesesteenweg en langs de Eigenbrakelsesteenweg tussen het grondgebied Eigenbrakel en het kruispunt Eigenbrakelsesteenweg, Zoniënwoudlaan en Hallesesteenweg een parkeerverbod gelden tussen 9 uur en 16 uur.