Steven Teurlings en zijn vrouw Ilse Ravert achter de toonbank van Studio Teurlings.
Volledig scherm
Steven Teurlings en zijn vrouw Ilse Ravert achter de toonbank van Studio Teurlings. © Mozkito

Studio Teurlings sluit na 95 jaar de deuren: Uitbater Steven (53) opent volgend jaar gastenverblijf in de Vogezen

Fotospeciaalzaak Studio Teurlings sluit na 95 jaar definitief de deuren. Zaakvoerder Steven Teurlings (53) en zijn vrouw Ilse Ravert (53) openen volgend jaar een gastenverblijf voor groepen in de Vogezen. “Het is een unieke kans die we niet laten liggen”, zegt Steven. “Al weet ik nu al dat ik de klanten hier zal missen.”

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Heilig Hart&College kijkt hoopvol uit naar heropening: “Wereld van verschil door twee weken vakantie”
  PREMIUM
  Halle

  Heilig Hart&College kijkt hoopvol uit naar heropening: “Wereld van verschil door twee weken vakantie”

  De scholen verwelkomen maandag voor het eerst in twee weken opnieuw leerlingen na een extra lange vakantie. Algemeen directeur Lander Van Medegael van het Heilig Hart&College is blij dat die herfstvakantie in volle coronacrisis dubbel zo lang duurde. “Het lerarenkorps is opnieuw zo goed als compleet”, zegt hij. “Een groot verschil met twee weken geleden toen de situatie echt onhoudbaar werd.”
 2. Colruyt Group helpt ‘coronawerklozen’ aan tijdelijke job: vijfduizend sollicitanten bieden zich aan voor tweeduizend vacatures
  Halle/Dendermonde

  Colruyt Group helpt ‘corona­werk­lo­zen’ aan tijdelijke job: vijfdui­zend sollicitan­ten bieden zich aan voor tweedui­zend vacatures

  Meer dan vijfduizend sollicitanten boden zich de voorbije twee weken aan om tijdelijk mee te draaien in de winkels, de distributiecentra en de ateliers van Colruyt Group. De distributiegroep uit Halle lanceerde specifiek een oproep aan mensen die door de coronacrisis tijdelijk werkloos zijn om zich kandidaat te stellen. Zo kan het bedrijf de drukste periode van het jaar overbruggen.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas