Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © photo_news

Student die vrienden naar huis brengt stomverbaasd na positieve drugtest: “Ik was zelfs de enige die niet dronken was!”

BuizingenEen student die in Buizingen onder invloed van drugs betrapt werd viel uit de lucht toen de politie hem met de positieve test confronteerde.

 1. Coronazondaars hebben uitvluchten klaar in de politierechtbank: “U wist van de regels niets af… Waarom verstopte u zich dan in de kleerkast?”
  PREMIUM
  Halle/Dilbeek/Gooik/Wezembeek-Oppem/Liedekerke

  Coronazon­daars hebben uitvluch­ten klaar in de politie­recht­bank: “U wist van de regels niets af… Waarom verstopte u zich dan in de kleerkast?”

  In volle lockdown de hond uitlaten om 1 uur ’s nachts, samen op een appartementje cocaïne gebruiken of gewoon eens stoom aflaten op een illegaal feestje in een villawijk. Tientallen corona-overtreders mochten het uitleggen aan politierechter Johan Van Laethem omdat ze in volle coronacrisis de regels aan hun laars lapten. Bijna iedereen had een excuus klaar maar niemand kon de rechter echt overtuigen van hun goede wil.
 2. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.