Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Mozkito

Stevige boetes uitgeschreven bij controle van zwaar vervoer in Halle

HalleDe politiezone Zennevallei heeft tal van inbreuken vastgesteld bij een controle van zwaar vervoer in Halle. Vrachtwagens werden gecontroleerd, maar landbouwvoertuigen werden uit het verkeer gehaald. Alleen al drie chauffeurs moeten samen voor 3.000 euro aan boetes betalen.

0 reacties

 1. 200 meter hoge windturbine van Barry Callebaut komt er dan tóch, ook Colruyt wil zesde exemplaar bouwen: “Lager dan dit worden ze niet meer”
  PREMIUM

  200 meter hoge windturbi­ne van Barry Callebaut komt er dan tóch, ook Colruyt wil zesde exemplaar bouwen: “Lager dan dit worden ze niet meer”

  Komt er een extra windturbine in de Krokumveldstraat op de grens tussen Halle en Pepingen? Als het van Eoly Energy, de groene energieproducent en -leverancier van Colruyt Group, afhangt wel. De windturbine is een uitbreiding op het reeds bestaande park van vijf windturbines van de supermarkt op Dassenveld. Ook de vergunning voor chocoladeproducent Barry Callebaut voor de bouw van een 200 meter hoge turbine werd nu dan toch goedgekeurd. “Windturbines zullen vanaf nu altijd zo hoog zijn”, klinkt het. Een situatieschets.
  Halle
 2. Einde van een tijdperk: iconisch Goudkasteeltje verdwijnt onder de sloophamer

  Einde van een tijdperk: iconisch Goudkas­teel­tje verdwijnt onder de sloophamer

  De sloopwerken aan het iconische Goudkasteeltje in Buizingen zijn gestart. Het gebouw is namelijk vervallen en de sloophamer is de enige oplossing. Het was bijna zeventig jaar het woonhuis van ondernemer Pieter Van Cauwelaert en zijn gezin, en een ontmoetingsplek voor zijn vrienden, waaronder politici en artiesten zoals Will Tura. Het is bovendien ook de locatie waar zanger Will Tura in 1973 trouwde met zijn geliefde Jenny.
  Halle
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.