Een Lage-Emissiezone zoals in Brussel (foto) is niet aan de orde in Halle.
Volledig scherm
Een Lage-Emissiezone zoals in Brussel (foto) is niet aan de orde in Halle. © Baert

Stadsbestuur duidelijk: “Er wordt geen Lage-Emissiezone ingevoerd in Halle”

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Henry Mentink kiest Halle als tussenstop tijdens ‘krui-tocht’ naar Parijs: “Mooie initiatieven zoals LokaalHalle mogen meer aandacht krijgen”
  Halle

  Henry Mentink kiest Halle als tussenstop tijdens ‘krui-tocht’ naar Parijs: “Mooie initiatie­ven zoals LokaalHal­le mogen meer aandacht krijgen”

  LokaalHalle heeft zondagnamiddag Henry Mentink ontvangen. De Nederlander is met een kruiwagen vol aarde van over de hele wereld op weg naar Parijs. Bedoeling is om daar na 45 dagen stappen aan te komen. Zijn voornaamste bedoeling: de hele aarde op de Werelderfgoedlijst laten plaatsen. “Initiatieven zoals dit in Halle zijn het waard om even halt te houden”, zegt hij.
 2. Laureaat Grello met Halle-Gooik in halve finale play-offs: “Tegen Herentals zal het beter moeten zijn”
  Futsal eerste nationale

  Laureaat Grello met Hal­le-Gooi­k in halve finale play-offs: “Tegen Herentals zal het beter moeten zijn”

  Vrijdag begint Halle-Gooik aan de halve finale van de play-offs. De ploeg staat meteen voor een zware verplaatsing naar Herentals. Bij de competitieleider rekent men op de diensten van Grello. De Braziliaan had tegen Hasselt twee redenen om te feesten. Naast de kwalificatie mocht hij ook nog eens juichen om zijn honderdvijftigste officiële goal voor Halle-Gooik.