Het Lamme Guiche-stadion. De huurprijs wordt nu verviervoudigd door de uitbater en dat is niet naar de zin van SK Pepingen-Halle.
Volledig scherm
Het Lamme Guiche-stadion. De huurprijs wordt nu verviervoudigd door de uitbater en dat is niet naar de zin van SK Pepingen-Halle. © Mozkito

SK Pepingen-Halle ziet huurprijs stadion verviervoudigen: “We voelen ons gegijzeld”

Voetbalclub SK Pepingen-Halle zal nog niet meteen terugkeren naar het Lamme Guiche-stadion. Uitbater cvba Koninklijke Sportclub Halle zal namelijk de huurprijs met liefst 400 procent optrekken nadat er werken gebeurden om het stadion opnieuw brandveilig te krijgen.

0 reacties

  1. Politie betrapt in één week tijd vijf fietsdieven in Halle
    Halle

    Politie betrapt in één week tijd vijf fietsdie­ven in Halle

    De mensen van de politiezone Zennevallei hebben in een week tijd liefst vijf fietsdieven betrapt. Een getuige zag woensdagochtend twee verdachten aan de fietsenstalling in de buurt van Hallebad en belde meteen de politie. Verschillende patrouilles kwamen ter plaatse om het duo terug te vinden. Ter hoogte van de Vandenpeereboomstraat werden dan twee jonge mannen opgemerkt met een fiets in de hand. “De persoon met de fiets in de hand fietste weg”, aldus de politie. “De andere bleef stilstaan. Eén inspecteur stapte uit zijn dienstvoertuig om de man tegen te houden. De andere inspecteur volgde de persoon op de fiets met het voertuig en kon die ook tegenhouden. Het ging om twee minderjarigen.” Opvallend: het duo probeerde net de gestolen fiets te verkopen aan een inwoner van de straat. Op maandag werd al een eerste fietsdief opgepakt nadat die gespot werd door de politie in de Parklaan. Die verzette zich nog bij zijn arrestatie maar kon nadien toch opgepakt worden. En ook dinsdag werden nog eens twee verdachten ingerekend.