Judoclub Lembeek-Halle kreeg de Sint op bezoek.
Volledig scherm
Judoclub Lembeek-Halle kreeg de Sint op bezoek. © Judoclub Lembeek-Halle

Sint brengt Lembeekse judoka’s nieuw clubshirt

HalleDe Sint is intussen alweer onderweg naar Spanje, maar vlak voor zijn vertrek ging hij toch nog even langs bij Judoclub Lembeek-Halle. Aan de blije gezichten te zien, vielen zijn geschenkjes zeer in de smaak. De kinderen weten dus weer waarom ze ook het komende jaar braaf moeten zijn.

 1. Van Pura Vida tot L’O Reine: 6 privésauna’s waar je op Valentijn met je geliefde kan ontspannen in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van Pura Vida tot L’O Reine: 6 privésauna’s waar je op Valentijn met je geliefde kan ontspannen in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Het is bijna Valentijn en dus wordt het stilaan tijd om na te denken hoe je je geliefde dit jaar weer kan verrassen. Klassiekers doen het altijd goed, en dus ging onze redactie op zoek naar een aantal privésauna’s in Brussel, de Rand en het Pajottenland waar je samen helemaal kan ontspannen. Van Merchtem tot Hoeilaart: op deze toffe plekjes kom je helemaal tot rust.
 2. Met de wagen naar de stad? Op deze parkings kan je goedkoop je auto kwijt in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Met de wagen naar de stad? Op deze parkings kan je goedkoop je auto kwijt in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De koude dagen zijn stilaan voorbij en het blijft weer wat langer licht. Het ideale moment voor een uitstapje naar de stad: rondsnuisteren in de winkelstraten en genieten van een hapje en een drankje. Maar als je met de auto gaat, kunnen de kosten voor een parkeerplaats snel oplopen. Wij zochten uit waar je goedkoop of zelfs gratis kan parkeren, vlakbij het centrum van de grootste steden en gemeenten in Brussel, de Rand en het Pajottenland.
 1. Infrabel voert onderhoudswerken uit
  Lot

  Infrabel voert onderhouds­wer­ken uit

  Infrabel voert deze maand onderhoudswerken uit ter hoogte van de Jozef Huysmanslaan in Beersel. De werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te garanderen. Ze vinden ’s nachts tussen 23.30 uur en 4.30 uur plaats en dat van 13 tot 17 februari. De machines kunnen geluidsoverlast veroorzaken en er zal ook werfverkeer in de buurt zijn. Ten slotte zal er ook werfverlichting branden. Meer info is te vinden op www.infrabel.be/nl/werven.
 2. Trainer Vincent Euvrard (RWDM) doet er alles aan om zijn groep gefocust te houden: “Sportieve luik hebben we zelf in handen”
  voetbal challenger pro league

  Trainer Vincent Euvrard (RWDM) doet er alles aan om zijn groep gefocust te houden: “Sportieve luik hebben we zelf in handen”

  Los van het resultaat zondagavond op het veld van het derde geklasseerde Beerschot begint RWDM als leider aan de Promotion Play-Offs. “Leuk en wel, maar daarmee hebben we nog niets. Daarna volgen nog tien topwedstrijden en elke bonus voor de start van die Play-Offs is mooi meegenomen. De punten worden immers niet gehalveerd”, merkt Euvrard fijntjes op.